Odpowiednio do różnic w cyfrachdaniel1d pisze:Dużo dostałeś?

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Odpowiednio do różnic w cyfrachdaniel1d pisze:Dużo dostałeś?
PoważnieMatthewG pisze:Kto mi zrobi 700 konną eRkę?
Nawet jaMatthewG pisze:Kto mi zrobi 700 konną eRkę?
Kto wie, zobaczymy.daniel1d pisze:Poważnie
Na daily drivera 430 koni. Audi 2.0 tsi by CS 500 kunia już podobno ciężko użytkować nacodzień i dużo k km nie zrobi.MatthewG pisze:Ze Ty Tomku to ja wiedziałem już zanim zadałem to pytanieW sumie czemu nie, ale ten silnik by tyle raczej nie wytrzymał, a już na pewno nie byłaby stabilna moc. Jaki może być margines mocowy dla takiego daily drivera 2.0 TFSI, 400, 500, 600 koni?
Kto wie, zobaczymy.daniel1d pisze:Poważnie
Dokładnie,nic dodać nic ująć.korzen88 pisze:Na daily drivera 430 koni. Audi 2.0 tsi by CS 500 kunia już podobno ciężko użytkować nacodzień i dużo k km nie zrobi.
Mati,to nie ja tak twierdzę, tylko przekazuję słowa kogoś dużo mądrzejszego w tym temacie ode mnie czyli Pata z CS,który ten silnik ma rozpykany na pierdyliard możliwości,sposobów i twierdzi,że 450 kunia to kres bezpiecznej mocy,pod warunkiem,że się nie zaleje paliwa poniżej stu oktanów.Ja mam 430 km,ale w trasę jadę bez stresu,bo wiem,że jak po drodze nie będzie odpowiedniej wachy,to spokojnie dojadę do celu.Już to nawet przerabiałem, wszystko było bono,a auto power miało praktycznie taki sam na 98,jak na stu oktanowym racingu.Nie wyczułem żadnej różnicy,nie wiem,może racelogic by pokazałMatthewG pisze:Tak twierdzi nasz wspólny znajomy
No właśnie...MatthewG pisze:teraz tylko impre trzeba zorganizować
Fotki są, panie niby organizatorze zlotu. Klik w podpis.MatthewG pisze:Panie niby posiadaczu Golfa, jak będą fotki to i o imprezie się pomyśli Ależ mam dzisiaj dobry humor
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości