Lokalne spoty eRuniek
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Lokalne spoty eRuniek
dajesz,dajesz....KonradzikIV pisze:ewidentnie brakuje tu K0 R32
.:R zaraza:.zgarnia next ofiaręMatthewG pisze:Konrad kupujesz?
karpi78 pisze:3xR
OJ taaaaaaaaaaaak....karpi78 pisze:Wrażenia z przejazdu trzech erek obok siebie- bezcenne
Ogólnie bardzo udany ten 2-dniowy spot mk4 r32 - Wielkie dzięki dla Piotrka za gościnę /godnie było /i dla całej ekypy z Raciborza .
Trochę przedmuchaliśmy wydechy...
Czekam na next edycję i materiały audiowizualne
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Lokalne spoty eRuniek
kasa jest, teraz tylko znaleźć tą jedną jedyną - dopiero w tym tygodniu będzie oglądał ziomek to z warszawki z dsg.MatthewG pisze:Konrad kupujesz?
Lokalne spoty eRuniek
W Polsce chyba ciężko będzie znaleźć taką w zadowalającym stanie
Szkoda, że na pomorzu są braki w R, bo by można coś tutaj ogarnąć.
Z tego co wiem to u nas jest tylko Moja R, czarna R Grzenia i widziałem MK5 Niebieskie R na blachach wejherowskich.
Szkoda, że na pomorzu są braki w R, bo by można coś tutaj ogarnąć.
Z tego co wiem to u nas jest tylko Moja R, czarna R Grzenia i widziałem MK5 Niebieskie R na blachach wejherowskich.
Lokalne spoty eRuniek
Pomorze nie jest małe Szczecin na przykład...Rafit pisze:Z tego co wiem to u nas jest tylko Moja R, czarna R Grzenia i widziałem MK5 Niebieskie R na blachach wejherowskich.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Re: Lokalne spoty eRuniek
Przed zlotem w Ułężu próbowalismy kontaktowac sie z posiadaczami R z pomorza i zapraszalismy na zlot ale żaden nawet nie odpisał z tego co pamietam...Rafit pisze:zlos, Szczecin to nie pomorze, to już daleko daleko za pomorzem
Lokalne spoty eRuniek
Dokładnie. Dlatego zmieniamy im oficjalne oznaczenie aut. Golf SL jak Samotny Lansik oraz degradujemy do podszeregowego obieracza kartofli.karpi78 pisze:Przed zlotem w Ułężu próbowalismy kontaktowac sie z posiadaczami R z pomorza i zapraszalismy na zlot ale żaden nawet nie odpisał z tego co pamietam...
Lokalne spoty eRuniek
hehe taj jak piszesz Tomek Nie wiem czy uda mi sie na Ułęż na tą edycje w każdym razie kasa wpłacona i gdybym nie dotarł proszę tam wypić moje zdrowie i mojej ERKI
Lokalne spoty eRuniek
Nie rób nam tego, zajeżdżaj i bez litości nas zlej na torze...karpi78 pisze:Nie wiem czy uda mi sie na Ułęż na tą edycje w każdym razie kasa wpłacona i gdybym nie dotarł proszę tam wypić moje zdrowie i mojej ERKI
Lokalne spoty eRuniek
Dobre!karpi78 pisze:cięzko będzie, instruktor karze mi hamować w każdym zakręcie
Świnia, nie instruktor! Nie słuchać, prosta noga w kolanie a reszta to tylko kierownica
Lokalne spoty eRuniek
nawet nie pisz takich rzeczykarpi78 pisze: Nie wiem czy uda mi sie na Ułęż na tą edycje w każdym razie kasa wpłacona i gdybym nie dotarł proszę tam wypić moje zdrowie i mojej ERKI
trzeba powiedzieć że Karpi to agressssor jakich małozlos pisze: karpi78 napisał(a):cięzko będzie, instruktor karze mi hamować w każdym zakręcie
Dobre!
Świnia, nie instruktor! Nie słuchać, prosta noga w kolanie a reszta to tylko kierownica
Przyjedz , weźmiemy grila , krzesełka i będzie - ,gran torino'
Lokalne spoty eRuniek
hehe ,trzeba było powalczyc z kompressorem co do zlotu to zobaczymy jak to wyjdzie