to zależy kto co lubi - ja tam wolałbym mieć np: WN 99999zlos pisze:Ja się zastanawiam czy jest sens brać indywidualne...
za czekoladę Lindt-a
Radas gratulacje
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
to zależy kto co lubi - ja tam wolałbym mieć np: WN 99999zlos pisze:Ja się zastanawiam czy jest sens brać indywidualne...
na pewno dam znać jak odbiorę auto, na razie z przyczyn obu stron odbiór auta w przyszłym tygodniuKonradzikIV pisze:chodzą słuchy że eR z Opola sprzedane...
Radas chwal się jak odbierzesz
karpi78 pisze:Iformacja potwierdzona Radas stał sie szczęsliwym posiadaczem R zapewnia ze tablice też będà
jeśli tylko budget na to pozwoliRafit pisze:Czyli będzie u Radas'a - O0 R32
trzeba będzie zrobić C9 R32Rafit pisze:Jak to Bydgoszcz to C0 R32 a takie już chyba są :p
chyba mało możliwe - przedrostka nie da się zamówić - niestety leci on od 0 do 9KonradzikIV pisze:trzeba będzie zrobić C9 R32
ale chyba da się sprawdzić, czy jest wolny, prawda?Kulon pisze:chyba mało możliwe - przedrostka nie da się zamówić - niestety leci on od 0 do 9
zamawiasz co chcesz, stała jest tylko litera z województwemKulon pisze:hyba mało możliwe - przedrostka nie da się zamówić - niestety leci on od 0 do 9
z tego co mi wiadomo to na poziomowanie zamawiania indywidualnej rejestracji dostajesz info czy może być czy nie np: W0 R32 - ale jakbyś Ty się decydował to w 100% będzie wolne W0 R32Tzlos pisze:ale chyba da się sprawdzić, czy jest wolny, prawda?
takzlos pisze:ale chyba da się sprawdzić, czy jest wolny, prawda?
AmantKonradzikIV pisze:jak ja uzupełniałem wniosek to Pani mnie pytała jaki chce numerek
ale może chodziło jej o inny
tak jak mówiłem dawaj tylko znać i zapraszamkarpi78 pisze:Paczka się powieksza super sprawa trzeba bedzie jakis zlocik zrobic w sezonie a ja bede w bydgoszczy miedzy 16 a 20 to zajade oblukac ERUNIE
Dzięki, C1 R32 za bardzo mi się nie podoba no ale co zrobić, musze to jeszcze przemyśleć...gluszcz pisze:Radas,
gratulacje
stała jest pierwsza litera .... jak coś Radas może mieć C1 R32 , w mieście jest firma i maja służbowe auta E0 PSE, E1 PSE , E2 PSE .....We wniosku na indywiduala piszemy tylko R32
a dlaczego C9 żeby był ostatni nr czy miałeś co innego na myśli??KonradzikIV pisze:trzeba będzie zrobić C9 R32
Miałeś na 100% rozpięty rozporek, od słowa do słowa - ty chciałeś numer rejestracyjny, ona numerek zapoznawczyKonradzikIV pisze:jak ja uzupełniałem wniosek to Pani mnie pytała jaki chce numerek
ale może chodziło jej o inny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości