Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Adam: wiesz kto robił moje auto, mam do tej osoby pełne zaufanie - z resztą myślę że Ty podobnieaw69 pisze:Ucha fantazja ponosiswoją drogą zawsze powtarzalem ze te R32 to ***
takie drogie te częsci i głowice
ja zamawiałem bez problemu w aso vw oryginalne uszczelki pod głowicę dwie sztuki plus szpilki po zniżkach chyba coś ok 700zł płaciłem.UcHO pisze:wszystko fajnie, tylko zobacz czy je dostaniesz, czy tylko figurują w katalogu (intercars, fota itd)
i pewnie płatność z góry?bakonfs pisze:Witam panowie...Potrzebuje jakiegoś nakierowania...mam szanse kupić GOLFA IV r32 z Hiszpanii,za 9000 zl!Facet pracował w pl i wrócił nim do esp.ale koszty przerejestrowania przerosły go i auto chce sprzedać...Ryzykować?
No tak ale przecież przez bezpieczne Western Union.ledman pisze:i pewnie płatność z góry?
jhosef pisze:No tak ale przecież przez bezpieczne Western Union.ledman pisze:i pewnie płatność z góry?
bakonfs, będę bardzo wredny... idź poszukaj rozumu...
Jak go koszty przerosły to nie może sprzedać po cenie normalnej lub normalnie okazyjnej? Musi spuszczać za 1/4 wartości?
PS jakbyś jeszcze nie zrozumiał to typowe oszustwo na zaliczkę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości