dlatego kreski to nie wszystkozlos pisze:0-200 ponad 11 sek, jeśli ma tę moc to jakoś nie może jej na asfalt przełożyć... Przy 650 kucach 0-200 powinno być w okolicach 9.5 sek, może nawet lepiej.

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
dlatego kreski to nie wszystkozlos pisze:0-200 ponad 11 sek, jeśli ma tę moc to jakoś nie może jej na asfalt przełożyć... Przy 650 kucach 0-200 powinno być w okolicach 9.5 sek, może nawet lepiej.
To ja stawiam skrzynkę piwa!korzen88 pisze:GTI2007 stawiam dwie flaszki na tą jedna Twoją co postawiłeś za 650 konikami pite oczywiście na zlocie u Rybaka
Szkoda, byłbyś gwarantemTuneFORCE pisze:Mnie nie będzie na miejscu
O kurcze,to coś w moim stylu jak jestem niedo..banyzlos pisze:To ja stawiam skrzynkę piwa!
Najwyżej będziemy flaszki piwem popijać...
dorzucam do puli butelkę lub dwie uranówkizlos pisze: korzen88 napisał(a):GTI2007 stawiam dwie flaszki na tą jedna Twoją co postawiłeś za 650 konikami pite oczywiście na zlocie u Rybaka
To ja stawiam skrzynkę piwa!
Najwyżej będziemy flaszki piwem popijać...
To może przełożymy tak, żebyś był - ja się dostosujęTuneFORCE pisze:Mnie nie będzie na miejscu
650 koni czy 650 zeta za trumnę będzie?Kulon pisze:dorzucam do puli butelkę lub dwie uranówki
wódka --------> piwo ----------> uranówka = będzie wybuchowo
ze mnie żaden znawca ale dzięki temu pula się zwiększa - 650 koni to będzie po spożyciu alko że aż kibel na drugi dzień się zapalizlos pisze:650 koni czy 650 zeta za trumnę będzie?
To ja dorzucam flaszkę łychy, jakiegoś mlaskacza - żeby cola została na popitkę innych flaszekKulon pisze:ze mnie żaden znawca ale dzięki temu pula się zwiększa - 650 koni to będzie po spożyciu alko że aż kibel na drugi dzień się zapali
A co Ty Kulon masz praktyke w korei północnej że dorzucasz uranówkę???Kulon pisze: dorzucam do puli butelkę lub dwie uranówki![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości