Dzięki za info

Moderator: VIP
Robson91 pisze:Panowiestara swieca ngk v-line 24
Nowe kupione katalogowe zamienniki ngk z denso
Sory za jakosc zdjec robione telewizorem
Tak ma być ze sie róznią liczbami elektrod ?
Wpływa to na coś ?
Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka
Zgadzam się w 100%, plus dla Ciebiesebekgolf pisze:Ja osobiście od bardzo dawna wkładam świece nasze krajowe Iskry i żadnych problemów nie ma. Są na prawdę dobrej jakości i nie widzę sensu pchać kasy zachodnim koncernom jeśli w kraju mamy dobrego producenta. Do NGK się zraziłem cholernie po tym jak w nowej świecy po 3tyś km rozleciała się porcelana i narobiła bigosu w silniku.
Coś tam już się dowiesz, ale tylko w kwestii turbo i przepływki - jednak moim zdaniem to podstawa. Wrzuć log tutaj (albo musimy się mailami na pw wymienić) http://vaglog.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; to zerknę.sebekgolf pisze:Panowie, czy podczas logowania dynamicznego wystarczy grupa 3/10/11 ? Bo dziś z głupa strzeliłem podczas jazdy i może by kto okiem rzucił na to bo mi czasem wylatuje w tryb awaryjny ( ja przypuszczam co jest ale wolałbym żeby ktoś okiem rzucił)
Pewnie masz rację, jednak w sklepie, gdzie je brałem nigdy nie trafiłem na jakąś lipę. Z wyjątkiem tych świec.dany_47 pisze:NGK to numer 1 podrabianych świec na rynku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości