ja mam zamontowany moduł świateł dojazdy dziennnej. Może nie tej firmy ale mam. Jeżdze prawie rok i żadnego przypału z policją a kontrole nie raz miałem. Ostatnią wczoraj. Na przegląd ich też nie wyłączam. Mam podpięte pod długie i ustawione na 30% mocy. A co do wyłączania. To idzie je wyłączyć za pomocą manetki. Przynajmniej te co ja mam. I tak samo włączyćflatron1984 pisze:Ma ktoś może taki moduł zamontowany?
http://allegro.pl/modul-swiatel-dlugich ... 53513.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Niebiescy i gościu na przeglądzie raczej mogą się przyczepić?
Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Re: Kącik posiadaczy MK4
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
Panowie licznik 1/2fis bez can?
Spotkał ktoś coś takiego czy to tylko Urban Legend?
Sprzedaje 1/2 Fisa na olx. W ciągu miesiąca już trzeci gość się dopytuje o 1/2 bez canmacabra_ pisze:1/2 FIS bez CAN nie istnieje
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Na jednej ze stacji dowiedziałem się, że i na to jest przepis - 8cm - ale w żadnym rozporządzeniu tego nie znalazłem.ucek pisze:
Najlepiej na taką, gdzie nie da się wjechać bo za wysoko .
co do drogowych jako dzienne...to że diagnostyka czy niebieski się nie przyczepić, nie oznacza że wszystko jest ok...bo nie jest
Qto pisze:
co do drogowych jako dzienne...to że diagnostyka czy niebieski się nie przyczepić, nie oznacza że wszystko jest ok...bo nie jest
Może się też przyczepić ubezpieczyciel w razie wypadku podobnie jak z HID.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
pewnie ze może. ..a oni już wiedzą jak pilnować swoich pieniędzyPeran pisze:Qto pisze:
Może się też przyczepić ubezpieczyciel w razie wypadku podobnie jak z HID.
Kącik posiadaczy MK4
Nie wiecie czy czarne daszki przeciwsłoneczne z Octavi I rs pasują do golfa IV?
-
- Gadatliwa bestia
- sebekgolf
- Forumowy spamer :)
- Auto: Volvo S60 T6 R-Design, MK4 GT TDI i inne takie
Peran pisze:Panowie licznik 1/2fis bez can?
MFA nie chcesz ? Bo akurat leży u mnie
Jaki silnik jaka skrzynia ?lwlw pisze:Każdemu kto się zastanawia nad przeróbką na sztywne koło zamachowe zdecydowanie polecam Mam od piątku i jestem zadowolony - nie ma żadnych wibracji czy hałasów jak niektórzy straszą, rusza się płynnie, a pedał chodzi tak mięciutko jakby go prawie nie było - choć to akurat dlatego, że nowe
Tarpan 1,5 OHV -> Swap 1,4 dohc R.I.P -> Swap 1,6 DOHC R.I.P -> Swap 1,4 DOHC R.I.P ->Swap 1,8 DOHC R.I.P -> Swap 1,8+ DOHC -> Swap 1,8T +++ DOHC in progresssss
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
Miałem MFA ale wymieniłem na full fisa.sebekgolf pisze:Peran pisze:Panowie licznik 1/2fis bez can?
MFA nie chcesz ? Bo akurat leży u mnie
A 1/2 fisa kupiłem żeby sprawdzić czy mam can.
Tera mam i MFA i 1/2 do pogonienia.
-
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
Nie wie ktoś, czy są może do kupienie jakieś odboje z poliuretanu, na tylne amortyzatory?
-
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Koledzy, nie działa mi tempomat. Objawy takie: manetka starego typu, golf z 1,9 tdi (atd), pod maską. Najpierw przestał działać set - tempomat wlaczał się poprzez przycisk res. Rozłączał się po włączeniu prawego kierunku/ świateł drogowych. A teraz nie dziala wogóle. Kontrolka się pojawia i tyle. Jakies sugestie czego szukać - może ktoś miał podobny przypadek.
Nic już nie będzie takie same.