Ano chodziło mi o rzeźbę mojej ośki na 4motion, ale skoro bagażnik jest wyżej, to znaczy że w jakiś prosty sposób belki tylnej z dyfrem nie wstawię. Do tego pewnie inaczej mocowane amorki ze sprężynami z tyłu. Eeeee chyba dam se spokój

Problem jest taki, że chcę wyciszyć samochód ( w końcu) więc w tym celu budę chcę rozebrać do zera. Przy okazji polakierować całość na nowo bo są jakieś tam pojedyncze skazy. Więc sobie pomyślałem, że może od razu na 4motion przerobić, bo cholera wie co mi później do głowy strzeli, a ośka to ośka, słabo się odpycha przy dużo większej mocy więc mało perspektywiczne jakbym nawet wpadł na głupi pomysł robić z tego małą wyścigówkę a zapędy takie mam, tylko póki co czasu brak

Chyba że w przyszłości będę miał na prawdę dużo czasu ( oby) to wtedy można się rzeźby podjąć, ale to już nie wleciałoby 4motion bo jest słabe, a wleciałoby synchro. Ale... czasu nie ma

Dobra, nie wyspałem się, głupie pomysły mam

Tarpan 1,5 OHV -> Swap 1,4 dohc R.I.P -> Swap 1,6 DOHC R.I.P -> Swap 1,4 DOHC R.I.P ->Swap 1,8 DOHC R.I.P -> Swap 1,8+ DOHC -> Swap 1,8T +++ DOHC in progresssss
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/