Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Jeździjta seriami i tyle pepsi tez nie pijcie bo nie zdrowe
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Luz, żartuje tylko
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Re: Kącik posiadaczy MK4
Teee tyle pytan dociekan i wszystkiego, po auto miales przyjezdzac i coo ??joseph82 pisze:przebieg ustawiany indywidualnie pod klienta? Czy już po korekcie?KoJ@K pisze:Pany nie chce ktoś golfa kupic ??
Zarowno przebieg, jak i cena do negocjacji.
No jak to co - pol oska o podluznice.RA_FEEL_IT! pisze:KoJ@K, a Tobie co tam stukało?
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
- kostek007
- Gadatliwa bestia
Czyli jednak kalendarz na 2016 będzie?RA_FEEL_IT! pisze:Jak rozwiązałeś problem?
Wieczorem ogarnę temat z kalendarzem, zdjęcia mamy?
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
Kącik posiadaczy MK4
KoJ@K, nie ja a kumpel który się rozmyslil i teraz szuka E46
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak, ze wlasnie jestem na etapie sprzedazy auta. a podluznicy sie nie oberwalo.RA_FEEL_IT! pisze:Jak rozwiązałeś problem?
Wieczorem ogarnę temat z kalendarzem, zdjęcia mamy?
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
Ja to samo. Przez pewien okres wiecej piłem Pepsi, teraz znów mi wszystko jedno w wakacje jakieś 40l coli/pepsi wypilem, butelek było od cholery w pokoju, a jeszcze na spotach zawsze dolewke w KFC brałemFisheR pisze:ja pije od kilkunastu lat na zmiane z coca colą
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Using Tapatalk
SylVWia pisze:Myślę, że powinniśmy spotkać się gdzieś na trasie... I to nie za 10 latbtard pisze:Głowa do góry, jeszcze z 10 lat i może też dołączysz do tej elitarnej grupySylVWia pisze:Wiem... Osobiście (i tu podpadam wszystkim koleżankom z pracy) też niestety jestem zdania, że kobieta za kierownicą to zło. Oczywiście na szczęście są wyjątki - szkoda, ze niezbyt liczne.
Lepiej nie, mam żonę
Kącik posiadaczy MK4
btard, oj... nie miałam na myśli celów towarzyskich Ja też mam swoją drugą, zazdrosną połówkę