Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
macabra_, dobry temat rozwinąles bo też pasowałoby mi coś ogarnąć do skór
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
macieej, no właśnie też słyszałem, że jest dobry ale nie ukrywam, że poza dobrym efektem zależy mi również na zapachu skóry dlatego ciekaw jestem opinii na temat zestawu Gliptone
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
macabra_, jak chcesz mieć zapach skóry to kup sobie zapach Colourlocka - zawieszka nasączana z buteleczki
Kącik posiadaczy MK4
Na allegro jest lotka wykonana z tego całego PUR'a za 479 złotych. Opłaca się czy lotka może być z ABS / innego materiału?
Using Tapatalk
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Dratwa, ori lotkę spokojnie idzie trafić taniej w używce najlepiej szukaj całych klap - za 150-200zł idzie trafić Ja votexa za 100zł wyrwałem
Według mnie co oryginał to oryginał
Według mnie co oryginał to oryginał
Kącik posiadaczy MK4
panowie jakie można założyć najkrótsze sprężyny na seryjny amor (ARL w ośce), obniżenie 40/40 czy da radę 50/50?
Kącik posiadaczy MK4
Przecież jest pomalowany, prosto z palety Opla A tak poważnie to odkładam pomału na malowanie całości, ale prędzej jeszcze coś z mocą postaram się ugrać
Kącik posiadaczy MK4
Mozgi, Te te te te od Opla to Ty się od3,14erdol. Maluj maluj, widziałem go na Iławie. Staliśmy 2 samochody dalej.
Kącik posiadaczy MK4
lukibse, takie optymalne dopuszczalne to 30 ; 35mm, mozesz zalozyc wiecej, ale wtedy musisz sie liczyc z duzo szybszym zuzyciem amorkow. Tylko czy jak chcesz wiecej niz -40mm to nie lepiej sobie gwint zalozyc ?!
Kącik posiadaczy MK4
pytanie czysto teoretyczne, raczej będę celował w 40/40 (vogtland, ewentualnie kw), gwintu nie chcę bo zależy mi na jakimkolwiek komforcie jazdy no i cena 4 dobrej jakości springów to przynajmniej połowa ceny średniej jakości gwintu
Re: Kącik posiadaczy MK4
Z której strony? Bo tak przeglądam zdjęcia i nie widzępeppa_814 pisze: Maluj maluj, widziałem go na Iławie. Staliśmy 2 samochody dalej.