Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
sliwa404, 150 Psów Ci już mało?
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
Kącik posiadaczy MK4
trzeba kupić sobie chociaż jedną porządną benzynę, poóźniej można już słuchać klekotubenzyniaka
Re: Kącik posiadaczy MK4
Nigdy więcej klekotu. Szukałem też w8 ale nie stać mnie niestety aktualnie na utrzymanie tej fury.
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
sliwa404, też po części żałuje że mam diesla cóż mi z tych 150 no mam to śmigam i fakt żartem napisałem o tym "że mało koni" bo i ja nie raz chciałbym więcej.
Kumpel np w swoim Leonie 1.8t 180KM zmienił program, ogarnął kompletny wydech z kwasu i coś tam jeszcze porobił i wyszło mu ok 250 kucy.
Generalnie wg mnie bencyniaka jest lepiej ogarnąć do większych mocy niż diesela.
Kumpel np w swoim Leonie 1.8t 180KM zmienił program, ogarnął kompletny wydech z kwasu i coś tam jeszcze porobił i wyszło mu ok 250 kucy.
Generalnie wg mnie bencyniaka jest lepiej ogarnąć do większych mocy niż diesela.
Mój Były Golfik
Także Teeegooo... ;]]]
Także Teeegooo... ;]]]
Kącik posiadaczy MK4
i jeździ to fajnie na pewnoKumpel np w swoim Leonie 1.8t 180KM zmienił program, ogarnął kompletny wydech z kwasu i coś tam jeszcze porobił i wyszło mu ok 250 kucy.
Kącik posiadaczy MK4
kurcze a ja jak widze to fajne spalanie (tez mam arl) to za żadne skarby nie przesiadłbym się na benzyniaka o podobnej mocy
Kącik posiadaczy MK4
wron, dźwięk to wynagradza, polatam pół roku i kupię diesla
z tym dieslem to żart
jakąś mniejszą benzynę z turbo i gazem
z tym dieslem to żart
jakąś mniejszą benzynę z turbo i gazem
Kącik posiadaczy MK4
2.8 V6 4MOTION?truckman pisze:jakąś mniejszą benzynę z turbo i gazem
viewtopic.php?f=89&t=450245 moja srebrna strzała;)
Kącik posiadaczy MK4
tygras, raczej 2.7biT z uwagi na miejsce w A6 na założenie gazu w kole i rozwój tego silnika.
4.2 z S6 zapewni tylko nie co lepsze osiągi od tego co mam teraz więc bez sensu zmiana
4.2 z S6 zapewni tylko nie co lepsze osiągi od tego co mam teraz więc bez sensu zmiana
Kącik posiadaczy MK4
Dla mnie rzecz oczywista i normalna. Teraz gazu nie mam tylko i wyłącznie z powodu braku miejsca na butlę w kole.
Po prostu szkoda jest wlewać do baku za 2 razy więcej. Przy tym spalaniu i kilometrach jakie ja robię to nie jest różnica 200 a 100 zł tylko na przykład 2000 zł a 1000zł w skali miesiąca.
Po prostu szkoda jest wlewać do baku za 2 razy więcej. Przy tym spalaniu i kilometrach jakie ja robię to nie jest różnica 200 a 100 zł tylko na przykład 2000 zł a 1000zł w skali miesiąca.