Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
Kondzio, ja wziąłem Aero, tanio były w komplecie, ale jestem średnio zadowolony. Poprzednie miałem Valeo i zbierały super i megadługo. Teraz chyba Boscha spróbuje.
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
Kącik posiadaczy MK4
Nie robia, moje maja troche ponad rok i smietnik je czeka na wiosne. A maza od zeszlej zimy.Paviarotti pisze:Teraz chyba Boscha spróbuje.
Rust is lighter than carbon fiber
Kącik posiadaczy MK4
Paviarotti, u mnie aero od boscha przestały zbierać jakieś 3 miesiące po kupnie, a kupowałem w maju to już lepiej ALCA sobie radzi, a jest 5x tańsza
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Bosch kibel ostatnio...Valeo o niebo lepsze, ale nie wiedzieć czemu uchwyty nie pasują tak idealnie jak ori (z salonu) czy Boscha - mowa o poliftowych wycieraczkach
Kącik posiadaczy MK4
Ja u siebie w robocie kupiłem alce po niecałej dyszce, choć stare dobrze zbierały, tak tylko z przekory, tylko że ja mam zwykłe ale do czego zmierzam po kupnie auta miałem boschki i nie wiem czy pół roku wytrzymały, głownie płacisz za marke
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Kącik posiadaczy MK4
Qto, a wracajac do naszego tematu Ty masz syrene z własnym zasilaniem dedykowana pod alarm
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
A ja tam na Boscha nie narzekam na razie, na początku kwietnia zamontowałem i nawet teraz zimą bo kilku skuciach lodem dają radę
Kącik posiadaczy MK4
macabra_, zależy jaka partia towaru ostatnio trzymałem czujnik a tu patrzeć made in turkey
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
krzyzak, tak...ale jak większość fantów na biurku leży Mam zwykłą...muszę znaleźć chwilę aby zrzucić podszybie i podmienić
Kącik posiadaczy MK4
ale mysle ze jak mamy razem ten problem to rozwiazemy goQto pisze:myślę że na jakiś czas to jeszcze zostanie zagadką
a moze jest ktos tutaj co ma kontrole wnetrza i sie wypowie jak u niego jest