mat06 pisze: ↑wt wrz 22, 2020 22:34
Chrzanek` pisze: ↑wt wrz 22, 2020 13:44
Okejo, dziękuję bardzo

Po zmianie licznika na pewno będzie działać, do momentu jak ponownie odepnę pewnie akumulator.
Ale do tego czasu mam nadzieję, że już zmienię sobie radio na te właściwe. Czyli albo nowy chińczyk 2DIN, albo jednak MFD, ale jeszcze się zastanawiam :p
Zachowaj wygląd OEM+ i nie ładuj żadnych chinoli, bo autko ogólnie robi robotę i szkoda to psuć. Wrzucaj MFD, albo jeśli niekoniecznie 2DIN, to Rhapsody - jest trudne do znalezienia, ale gra bardzo fajnie i wygląda przyzwoicie. Taki mały rarytas, bo MFD w sumie może mieć każdy. Do tego Yatour i masz nowoczesne radio
Ogólnie pomysł z tym licznikiem nie wypalił, bo zapomniałem wspomnieć, że auto ma zmieniony silnik i przez to również sterownik silnika..
Więc na chłopski mój mały rozum, odczytuję to jako brak ciągłości oryginalności stąd radio nie chce się odkodować samo
Ale podmieniłem i nie trybi

Więc na razie musi wystarczać dźwięk wydechu
Z wyglądem oem trafiasz do mnie na sto procent, bo chodzi z mną MFD bardzo długo. Myślę, że pewnie i tak pójdę w oryginalność.
Granie mam przyjemne, bo auto w wersji wyposażeniowej jest Highline, miało oryginalnie zestaw głośnomówiący, więc mam głośniki z tyłu
i jak do tej pory bardzo zadowolony byłem właśnie z nagłośnienia w tym aucie. Niby tylko głośniki z tyłu, ale słyszę różnicę..