mało...jak linka do alle nie ma tzn że nie można tego kupić - nigdziesebekgolf pisze:nie wiem czy ślepy jestem, ale masz na niej jak byk numer widoczny ( na tym zdjęciu nawet)

Moderator: VIP
mało...jak linka do alle nie ma tzn że nie można tego kupić - nigdziesebekgolf pisze:nie wiem czy ślepy jestem, ale masz na niej jak byk numer widoczny ( na tym zdjęciu nawet)
2. No nie jestem pewien. Wąż zakładamy był 6m temu. Tak szybko by cis się stało?krazorek pisze:yogi_ziom,
2. Pewnie zaszedł bałaganem i dlatego się tak trzyma.
3. Ja mam imbusa 17mm u siebie, ale spotkałem się jeszcze z czymś takim:
allegro.pl/klucz-m16-do-korka-oleju-skrzyni-biegow-vw-audi-i5174304845.html
Hej, sprawdzisz czy to ori? I jeśli tak to podaj numery, a jeśli nie, to zrób zdjęcia jak możesz, czy chrom jest matowy czy swieci się jak psu jajca.sebekgolf pisze:Przypomnij mi się to sprawdzę czy to ori czy nie. Miał iść do mojego auta ale sobie odpuściłem i tak leży
Zobacz ten temat, prościej się już nie da tego zlutowaćkrazorek pisze:sebekgolf, No mam. Specjalnie lapka kupowałem, żeby mieć do diagnozy auta. Z portem COM i win XP.
Poratuj jakimś linkiem jak zrobić takie cuś.
yogi_ziom pisze:Panowie, mam 3 problemy ;/ Przyszedł w końcu czas, że mogę spokojnie ogarnąć gofera no i napotykam same poroblemy...
1. Czy ktoś ma na sell sprężyny od gwintu KW/Eibach? Padła mi jedna i dlatego mam negatyw na tej stronie. Aż dziwne, że nikt tego nie zauważył z mechaniorów...
2. Czy jest jakiś magiczny sposób na odczepienie górnego węża chłodnicy? Przerabiam instalację wody i za cholerę nie mogę odczepić tego górnego węża. Całkiem wyjąłem tą blookadkę, a wąż nic... Już tak tym szarpałem, że myślałem że połamię chłodnicę...
3. Jaki klucz potrzebny jest do odkręcenia śruby rewizji oleju w skrzyni? U mnie to wygląda jak Spline z zabezpieczeniem... ni cholery takiego nie mam i nigdzie nie widziałem... Muszę sprawdzić poziom oleju, bo jak auto się rozgrzeje po krótkiej jeździe, to słyszę takie budzenie. Tym wyższe im większa prędkość. Obstawiam poziom oleju w skrzyni, bo buczy tylko pod obciążeniem (gaz), no i gdzieś mi cieknie z tej skrzyni...
Z góry dzięki za pomoc!![]()
sebekgolf, Masz ori w chromie?jak nie montujesz, to się odezwij
filip2, Ja mam Pro Street SJeśli mówisz o tym z OLX, to jest stary dość
Ja jeżdżę na -30 bodaj bo taki mam seryjny zawias, stabi normalny ( nie S3). Mam pomotane łączniki pod wahacze z S3 i wszystko działa. Swoją drogą jak coś to mam stabi S3 z łącznikami w bdb stanie i chyba puszczę to bo lezy i zawadza w garażu.Stanley777 pisze:filip2, uwierz mi że już dawno bym go sprzątnął z olx, ale jednak darowałem, stan niby spoko, wygląda przyzwoicie, jednak tj jednak twardy gwint.
Pomijam fakt że nie ma mocowania pod stabi z S3 ale to mało istotne bo można dać stabi z S3 i połączyć nas krótkie łączniki.
Generalnie jeśli chodzi o ten Eibach z Olx to on już wisi dobre 1.5 miesiąca co na ten stan i tą cenę aż dziwne.
OBDHojaNT pisze:Szybkie pytanie mam. Jakie piny licznika żeby fisa sprawdzić czy jest ok zielona czy niebieska kostka?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości