za chwilę padnę z wściekłości muszę poprawiać pracę, czas mam do piątku...damian_piaski pisze: więc się nie martw

Moderator: VIP
za chwilę padnę z wściekłości muszę poprawiać pracę, czas mam do piątku...damian_piaski pisze: więc się nie martw
damian_piaski pisze:przyszły dziś springi do golfa... lesjofors dedykowane konkretnie pod 1.8AGN mam nadzieję że się sprawdzą bo na KYB mało misy nie urwałem...
na tył też mam nowe i chcę zrobić gruntowny remont zawieszki z tyłu, muszę z tyłu belkę wywalić polakierować i wymienic osłony tarcz i nowe silentbloki dać. Jestem przerażony bo nigdy tego nie robiłe a nie chcę zginąć przy tym i popsuć auta
damian_piaski pisze:przyszły dziś springi do golfa... lesjofors dedykowane konkretnie pod 1.8AGN mam nadzieję że się sprawdzą bo na KYB mało misy nie urwałem...
ja mam KYB i są najlepsze jakie do tej pory miałem z amorków.Max93 pisze: Ja miałem KYB w Puncie i fajnie się na tym śmigało, a teraz będę powoli odkładał kaskę na gewinde bo się za miękko zrobiło z przodu po zmianie silnika,
Max93 pisze: Tak się zastanawiam - gwint używka typu KW czy nówka TA?
Ale używane KW może się szybko zużyć, a TA nowe ma gwarancję, a różnią się komfortem jazdy.maj0nez pisze:KW
nówka PanieMax93 pisze:czy nówka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości