Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
fela na awdi miażdży cyce!
a co do bmw nie podoba mi się kompletnie... wygląda jak 350z... z jakimś ricerskim bodykitem:p
za to rozbawil mnie fotograf z tym wielkim szkłem jak się położył na ulicy, to wyglądał jakby miał do gościa strzelać:p
a co do bmw nie podoba mi się kompletnie... wygląda jak 350z... z jakimś ricerskim bodykitem:p
za to rozbawil mnie fotograf z tym wielkim szkłem jak się położył na ulicy, to wyglądał jakby miał do gościa strzelać:p
miskieusz, Paaanie to nie ma wyglądać, to pier*ala i to zdrowo!
taka tam... Bora
taka tam... Bora
4motion
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
dobry dokumencik.. jak nie ma czasu to drifty piękną Toyotą na glebie z dobrymi spasami od 49 minuty:
[vimeo]http://vimeo.com/93566294[/vimeo]
[vimeo]http://vimeo.com/93566294[/vimeo]
ja nie mogę... dzisiaj do pracy autem przyjechałem, troszkę pada, patrze przez okno, z 4 stron świata wszyscy stoją... porażka!
Masakra te deszcze, dzisiaj to samo na trasie takie ulewy. Koniec świata blisko, trzeba jakieś auto marzeń kupić
4motion
ja już mamDriverFR pisze:Masakra te deszcze, dzisiaj to samo na trasie takie ulewy. Koniec świata blisko, trzeba jakieś auto marzeń kupić
Doszły adaptery.
Tylko przednie
parodia jak nic, no ale tył powinien być w przyszłym tygodniu...
Tylko przednie
parodia jak nic, no ale tył powinien być w przyszłym tygodniu...
fiu fiu...
widzę, w nowej robocie mało tras jak tyle czasu na modzenie jest;)
widzę, w nowej robocie mało tras jak tyle czasu na modzenie jest;)
Nie wiem czy powrót w sobotę o 14tej to dużo czasu na modywidzę, w nowej robocie mało tras jak tyle czasu na modzenie jest;)
Pochwaliłem się, że jest pełna elektryka?