Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
Wiadomo wszystko w swoim czasie. Wojtsen w Audi wymieni te heble z tyłu, ale co za problem przy takim nakładzie siana wziąć spray i popsikać na czarno? Od razu estetyka wzrasta Drzwi to raczej delikatny temat, ale chyba jest świadomy, że ewidentnie odstają Wracając natomiast do Bory. Dla mnie środek jest absolutnym priorytetem i nie rozumiem, jak można mieć rozwaloną deskę dłużej niż tydzień od zakupu. Przecież one są dostępne od ręki. Wiele rzeczy w życiu drutowałem, kilka odpuściłem na rzecz wyglądu, ale nigdy bym nie odpuścił deski
truckman, Dla niektórych priorytet to koło i gleba dla innych stan techniczny
4motion
Odpal autoscout24.de, ustaw komisy tureckie - możesz nawet wybierać w takich jak moja z kolorami, tapicerkami. Do woli - gwarantuję, że wyglądają tak samo albo nawet lepiej. Jak sobie podliczyłem ile musze wsadzić w auto...to tak na przyszły sezon będzie może zrobioneDriverFR pisze:phanteon, Wstaw swoją
oj tam oj tam, kiedyś dorobię się może swojej to będzie za dużoDawno żadnej bumy nie były
ale skoro lud wzywa
No X5, elegancka. Komfortu na serii tam nie ma więc śmiało można 21 cali pakować
nie przesadzajmy są lepsze
Ostatnio zmieniony wt kwie 15, 2014 18:03 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
Ta 7 na LM-ach jak dla mnie niezła
Może ktoś w rodzinie ma kogoś kto potrzebuję dobre autko do tyrania
http://olx.pl/oferta/vw-transporter-t4- ... 5E3yB.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Może ktoś w rodzinie ma kogoś kto potrzebuję dobre autko do tyrania
http://olx.pl/oferta/vw-transporter-t4- ... 5E3yB.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213