Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
Silnik jest dobry, jedynie podzespoły czasem szwankująphanteon pisze:Przeca to taki dobry silnik
A jeśli chodzi o to, o czym myślę to może się zdarzyć w każdym innym
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Korba miską może uciec w każdym silnikuKamel pisze:A jeśli chodzi o to, o czym myślę to może się zdarzyć w każdym innym
Żarty żartami to współczuję.
No i bingophanteon pisze:Korba miską może uciec w każdym silniku
A poważnie to chyba troszkę tańsza usterka, aczkolwiek upierdliwa..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- michaltrzebnica
- Ma gadane
po zmianie kol na zimowe zaczal sie moj problem. na letnich 17 i niskim profilu nawet na mega glebie nic nie tarlo. delikatnie przy skrecie w lewo czasami.. zmienilem na 15 z zimowkami, podnioslem gwint do gory na max i jest tragedia. na prostym polos trze o stabi, ale tylko z prawej strony. dodam ze stabilizator jest wymieniony na jakis "sportowy" . mial ktos podobna sytuacje ?
edit : winny jest stabilizator. zdaje mi sie, ze truckman kiedys jezdzil bez i teraz pytanie do niego . jak odczucia? da sie ? chociaz przez moment dopoki nie znajde od TT w rozsadnych pieniadzach ?
edit : winny jest stabilizator. zdaje mi sie, ze truckman kiedys jezdzil bez i teraz pytanie do niego . jak odczucia? da sie ? chociaz przez moment dopoki nie znajde od TT w rozsadnych pieniadzach ?
Sporo osób jeździ, ale go tam chciwy niemiec wsadził tzn, że jest potrzebny.
- michaltrzebnica
- Ma gadane
jak jest nisko to nic nie trze. dopoki nie ma sniegu w sumie mozna jezdzic w miedzy czasie poszukam gdzies od TT.
Gwint ni jest od tego zeby pod osic i opuszczac auto. Służy do sytego spasu i zaspawania nakretek
- michaltrzebnica
- Ma gadane
syty spas na stalowych zimowkach ? chyba nie . poza tym nie widzi mi sie robić jako pług w zimie, poza tym czlowiek od czasu do czasu chcialby pojechac w góry bez zamartwiania sie o dziury. po to jest gwint zeby nim krecic
- michaltrzebnica
- Ma gadane