Ty to już masz totalny wypas - HAJSlajn, ori 17stki, tedeji 130tka, z a'la cantarą.ledman pisze:dzięki
Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
B4 to takie B3 po lifcie i też bardzo zasłużył się w polskim budownictwie. Najbardziej popularne auto ekip budowlanych to T4 czyli słynny ,,Tadeusz"phanteon pisze:Zapomniałeś o B4, który też odegrał ważną rolę w polskich budownictwie
B5FL też to czeka - choć nadal ma status auta "prestiżowego" - a jak już jest czarny sedan w chromolajnie to Panie "mafia".
Już powoli B5 przedliftowe jest tyrane na budowach. B5FL z jasnym wnętrzem highline będzie tyrało deski i sprzęt budowlany za parę lat też
Moje nie będzie tyrało, bo zwyczajnie się do tego nie nadaje. W bagażnik wchodzi mała skrzyneczka z kosmetykami, windshot i jedna siatka z zakupami.Pruszkowiak pisze:Już powoli B5 przedliftowe jest tyrane na budowach. B5FL z jasnym wnętrzem highline będzie tyrało deski i sprzęt budowlany za parę lat też
Re: Kącik posiadaczy variantów
Mojego B5 nie oddam na budowęPruszkowiak pisze:B4 to takie B3 po lifcie i też bardzo zasłużył się w polskim budownictwie. Najbardziej popularne auto ekip budowlanych to T4 czyli słynny ,,Tadeusz"phanteon pisze:Zapomniałeś o B4, który też odegrał ważną rolę w polskich budownictwie
B5FL też to czeka - choć nadal ma status auta "prestiżowego" - a jak już jest czarny sedan w chromolajnie to Panie "mafia".
Już powoli B5 przedliftowe jest tyrane na budowach. B5FL z jasnym wnętrzem highline będzie tyrało deski i sprzęt budowlany za parę lat też

Wczoraj założyłem 18''

Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
Chcesz się założyć?Magnez pisze:Wczoraj założyłem 18'' więc na budowę się nie nadaję bo opony za niskie i więcej niż 500 kg cementu nie wejdzie

Panowie. Do Castoramy to już asy E65 czy A8 D3 po cement przyjeżdżali i spokojnie 10 worków w bagażniki upychali, a zdarzyła się nie jedna droga fura na skórach gdzie gość po prostu rzucał worek kleju na tylną kanpę i tyle go to obchodziło. Na myjni wyczyszczą.

a ja mam w pompie co kto myśli, teraz jak latam na stalówce to typowy Passat budowlańców. Stałem ostatnio z malarzem na światłach, różniły się nasze auta tym, że u niego przód był wyżej, bo dupsko tak samo prawilnie na glebie
Dzisiaj po raz kolejny przekonałem się, że e38 jest absolutnym koksem, przecież jak to by było ogarnięte to zjada 90% aut na ulicach. No chyba, że ktoś trzepie sobie na widok rocznika w dowodzie
Golfem wiozłem 600kgWczoraj założyłem 18''więc na budowę się nie nadaję bo opony za niskie i więcej niż 500 kg cementu nie wejdzie
![]()

3 litery, HAKMoje nie będzie tyrało, bo zwyczajnie się do tego nie nadaje. W bagażnik wchodzi mała skrzyneczka z kosmetykami, windshot i jedna siatka z zakupami.

a ja mam w pompie co kto myśli, teraz jak latam na stalówce to typowy Passat budowlańców. Stałem ostatnio z malarzem na światłach, różniły się nasze auta tym, że u niego przód był wyżej, bo dupsko tak samo prawilnie na glebie

Dzisiaj po raz kolejny przekonałem się, że e38 jest absolutnym koksem, przecież jak to by było ogarnięte to zjada 90% aut na ulicach. No chyba, że ktoś trzepie sobie na widok rocznika w dowodzie

Re: Kącik posiadaczy variantów
Piwu, miskieusz,

E38 taka landara a przy w140 malutkie się wydaje

No jesttruckman pisze:Dzisiaj po raz kolejny przekonałem się, że e38 jest absolutnym koksem

E38 taka landara a przy w140 malutkie się wydaje

4motion
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
http://otomoto.pl/audi-100-25-lat-w-jed ... 75747.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Audi po księdzu:) W sumie jak zakupił je w 89roku to musiało robić szał na wiosce.
Audi po księdzu:) W sumie jak zakupił je w 89roku to musiało robić szał na wiosce.
Osobiście widziałem jak gość wpakował do osobówki 1,4 t cementu
worki były nawet na desce rozdzielczej
Co prawda był to Polonez Caro Plus, ale wpadkowa
byłem Mały to ten samochód mi się wydawał prze ogromny 

Co prawda był to Polonez Caro Plus, ale wpadkowa

Mam sentyment do takiego Audi, moim rodzice pod koniec lat 90 mieli dwie takie 100Pruszkowiak pisze:http://otomoto.pl/audi-100-25-lat-w-jed ... 75747.html

Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
- BLIND
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Pierwsze auto, które prowadziłem zupełnie samMagnez pisze:Mam sentyment do takiego Audi

Ex Mk3: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=161&t=91211
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
a nie było? 140 koni, buda nie za cięzka. Całkiem sprawne
no i jaki sztos

no i jaki sztos