To znaczy, ze w bagażniku są dwa mikrowłączniki jeden do lampki drugi do komforty? Nie wiem czy problem jest z tym związany, ale nie działa mi brzeczek jak zostawię włączone światła.mat06 pisze: ↑śr lut 17, 2021 01:11Otóż mikrostyk zamka bagażnika może nie być do końca sprawny:kewinpol pisze: ↑śr lut 17, 2021 00:59Rozumiem, tylko że teraz po otwarciu drzwi zapalają się normalnie lampki w drzwiach oraz w podsufitce, po otwarciu klapy bagażnika odpala się normlanie lampka w bagażniku. W takiej sytuacji mikrowłączniki są sprawne, to gdzie szukać przyczyny ryglowania się auta z otwartą klapą po jakimś czasie?
Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Volkswagen Golf
Re: Kącik posiadaczy MK4
- sebekgolf
- Forum Master
- Auto: Volvo S60 T6 R-Design, MK4 GT TDI i inne takie
Mikrostyk drzwi, coś z kablami, moduł komfortu lub sam brzęczyk.kewinpol pisze: ↑śr lut 17, 2021 14:31To znaczy, ze w bagażniku są dwa mikrowłączniki jeden do lampki drugi do komforty? Nie wiem czy problem jest z tym związany, ale nie działa mi brzeczek jak zostawię włączone światła.mat06 pisze: ↑śr lut 17, 2021 01:11Otóż mikrostyk zamka bagażnika może nie być do końca sprawny:kewinpol pisze: ↑śr lut 17, 2021 00:59Rozumiem, tylko że teraz po otwarciu drzwi zapalają się normalnie lampki w drzwiach oraz w podsufitce, po otwarciu klapy bagażnika odpala się normlanie lampka w bagażniku. W takiej sytuacji mikrowłączniki są sprawne, to gdzie szukać przyczyny ryglowania się auta z otwartą klapą po jakimś czasie?
Tarpan 1,5 OHV -> Swap 1,4 dohc R.I.P -> Swap 1,6 DOHC R.I.P -> Swap 1,4 DOHC R.I.P ->Swap 1,8 DOHC R.I.P -> Swap 1,8+ DOHC -> Swap 1,8T +++ DOHC in progresssss
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
- mat06
- Storm Beige
- Auto: Golf IV
- Silnik: AZD
Bez odklejenia raczej tego nie sprawdzisz, chyba że poznasz po jakości malowania. Wszystkie wymiary na pewno są takie same i tutaj nie ma żadnych różnic.

-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Volkswagen Golf
Czyli problemem ryglowania się auta pomimo otwartej klapy bagażnika szukać w zwarciu gdzieś w zamku klapy?sebekgolf pisze: ↑śr lut 17, 2021 14:50Mikrostyk drzwi, coś z kablami, moduł komfortu lub sam brzęczyk.