Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
Mozgi, no a ja widziałem na otwarciu w Wilczych Laskach. Opel jak nic

meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
						Kącik posiadaczy MK4
lukibse, jezdzilem na eibachach, na kicie mtsa, gwincie mtsa i po zmianie kitu na gwint na gwincie bylo o wiele lepiej i komfortowniej przy podobnym obnizeniu, ktos kiedys tez pisal podobnie po przesiadce z kitu na gwint mtsa.  

- macabra_
- Forumowy spamer :) 
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
KoJ@K, mam te same odczucia  według mnie na gwincie komfort jest lepszy mimo tego, że auto mam niżej niż miałem na springach, no i auto zachowuje się dużo pewniej, nie ma pingponga itp.
 według mnie na gwincie komfort jest lepszy mimo tego, że auto mam niżej niż miałem na springach, no i auto zachowuje się dużo pewniej, nie ma pingponga itp. 

według mnie na gwincie komfort jest lepszy mimo tego, że auto mam niżej niż miałem na springach, no i auto zachowuje się dużo pewniej, nie ma pingponga itp.
Kącik posiadaczy MK4
osobiscie tez polecam gwint:) 100 razy lepiej mi sie jezdzi na AP niz na kicie....

Kącik posiadaczy MK4
hmmm no to zgupłem  musze się przejchać autem na kicie i na gwincie zobaczyć z czym to się je i co mi bardziej pasuje i czy kręgosłupa to nie łamie
 musze się przejchać autem na kicie i na gwincie zobaczyć z czym to się je i co mi bardziej pasuje i czy kręgosłupa to nie łamie 

musze się przejchać autem na kicie i na gwincie zobaczyć z czym to się je i co mi bardziej pasuje i czy kręgosłupa to nie łamie
Re: Kącik posiadaczy MK4
Dodatkowo plus jest że regulujesz sobie jak chcesz 

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false;  powoli do przodu...

Kącik posiadaczy MK4
Kit to lipa tak samo jak sprężyny, nie masz żadnego wpływu na to jak auto siądzie. Miałem u siebie sprężyny Vogtland -40 i tył sterczał w porównaniu z przodem, założyłem gwint, a sprężyny wrzucił do siebie tata i zonk bo tył schował się prawie w nadkola, a przód nic  

Kącik posiadaczy MK4
Posiada ktoś numery wtyczek i gniazd poduszek siedzeń? Stary i nowy typ potrzebny

Kącik posiadaczy MK4
Wtyczki czyli tą część która jest przy fotelu czy tą w instalacji? 
Potrzebuję 2x starego typu od instalacji i 2x nowego typu od fotela

Potrzebuję 2x starego typu od instalacji i 2x nowego typu od fotela

- macabra_
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Mam 2x starego typu od instalacji, mogę uciąć z tej sterty kabli co mi przysłali razem ze skórami  

Re: Kącik posiadaczy MK4
Ok to weźmiesz razem z Colourlockiemmacabra_ pisze:Mam 2x starego typu od instalacji, mogę uciąć z tej sterty kabli co mi przysłali razem ze skórami

- macabra_
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4

Ogólnie to chętnie pozbędę się też reszty

Jakby ktoś chciał to za 150zł z wysyłką do wzięcia
 Większość instalacji elektrycznej ze środka - kompletna instalacja grzania foteli z przełącznikami w sumie ma tu największą wartość. Brakuje tylko kostek licznika, radia, no i teraz poduszek foteli
 Większość instalacji elektrycznej ze środka - kompletna instalacja grzania foteli z przełącznikami w sumie ma tu największą wartość. Brakuje tylko kostek licznika, radia, no i teraz poduszek foteli   Jest nawet skrzynka bezpieczników, przekaźników, może komuś się przyda bo mi tylko zawala miejsce
 Jest nawet skrzynka bezpieczników, przekaźników, może komuś się przyda bo mi tylko zawala miejsce