vento by idgray
Moderator: G0 Karcio
Ventka rewela:) a silnik miodzio moze sam sie pokusze kiedys na swap na vra:) chodzi glownie o miodny dzwiek:) vento zagości na zlocie w Wolinie?
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
obecny KwiatkoVWóz
tzn? jeszcze na setupie zimowym?tak ale całkiem inne
obecny KwiatkoVWóz
obecny KwiatkoVWóz
łuuu to az tak? no ale ok bedzie co luknąc:)idgray pisze:to oczywiste chodzi o to że vento mocno odelżone jest przez rudą która zeżarła blach
obecny KwiatkoVWóz
obecny KwiatkoVWóz
- clocover
- Mały gagatek
- Kontakt:
Rób rób tą blachę tylko nie rób fuszery całe elementy wymieniaj a VR6 odwdzięczy ci się za włożoną w niego prace. Koło to już klasyk.
PIERWSZE WOZIDŁO MKII viewtopic.php?f=87&t=154692" onclick="window.open(this.href);return false;
Ex VR-SEX viewtopic.php?p=3282307#3282307" onclick="window.open(this.href);return false;
Był EKONOMICZNY PASSAT B4 1.9TDI
Jest Passat B5 FL
Ex VR-SEX viewtopic.php?p=3282307#3282307" onclick="window.open(this.href);return false;
Był EKONOMICZNY PASSAT B4 1.9TDI
Jest Passat B5 FL
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
Ja bym na miejscu ID poszedł w styl Hood Ride podstawy już ma.clocover pisze:Rób rób tą blachę tylko nie rób fuszery całe elementy wymieniaj .
Tak na poważnie znając ID to blacha wkrótce zostanie ogarnięta, poler ma u mnie po kosztach.
Ostatnio zmieniony czw mar 18, 2010 15:03 przez duzy_przemo, łącznie zmieniany 1 raz.
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
nie koniecznie Przemo coraz częściej chodzi mi po głowie odpuszczenie tego wyścigu do sezonu (03.07.2010) i zrobić to wtedy kiedy trochę od sapnę finansowo. Czyli jest opcja nie robienia nic już w vento na sezon tylko założę sobie zawias i koło i się będę cieszył z codziennej jazdy a na zloty będę jeździł z Ponckiem tak jak on rok temu ze mną
Id ty tutaj nie palcz tylko dzialaj z blachami zeby zakryc ta rdze i zeby mozna bylo na kilka zlotow w tym sezonie jechacidgray pisze:nie koniecznie Przemo coraz częściej chodzi mi po głowie odpuszczenie tego wyścigu do sezonu (03.07.2010) i zrobić to wtedy kiedy trochę od sapnę finansowo. Czyli jest opcja nie robienia nic już w vento na sezon tylko założę sobie zawias i koło i się będę cieszył z codziennej jazdy a na zloty będę jeździł z Ponckiem tak jak on rok temu ze mną
NORD-VAG.PL
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
Rozumiem twoje podejście, do mnie też właśnie dochodzi że na ten sezon za dużo wziąłem na swoje barki.idgray pisze:coraz częściej chodzi mi po głowie odpuszczenie tego wyścigu do sezonu (03.07.2010) i zrobić to wtedy kiedy trochę od sapnę finansowo.
Ale nie masz co się przejmować jak ludzie zobaczą koło, auto maks opuszczone, silnik to oleją blachę.
psy bezpanskie tez mu oleja blache jak bedzie tak nisko lezalo vento
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- skwaros
- Forum Master
- Kontakt:
takie coś się nie liczy, w końcu im więcej aut tym lepiej. Poncek polo kończy, więc podrzucaj mu vento i ogarnie raz dwa .idgray pisze:nie koniecznie Przemo coraz częściej chodzi mi po głowie odpuszczenie tego wyścigu do sezonu (03.07.2010) i zrobić to wtedy kiedy trochę od sapnę finansowo. Czyli jest opcja nie robienia nic już w vento na sezon tylko założę sobie zawias i koło i się będę cieszył z codziennej jazdy a na zloty będę jeździł z Ponckiem tak jak on rok temu ze mną
jak vento nie ogarniesz, to się Rust'a zrobi i bedziesz swoim śmigał.
Ostatnio zmieniony czw mar 18, 2010 17:14 przez skwaros, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]mk2:[/b] http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=70665&postdays=0&postorder=asc&start=0
[b]mk3:[/b] http://forum.vwzone.pl//viewtopic.php?f=98&t=49700
[url=http://nord-vag.pl][b][color=#BF0000]N[/color]ord-Vag.pl[/b][/url]
[b]mk3:[/b] http://forum.vwzone.pl//viewtopic.php?f=98&t=49700
[url=http://nord-vag.pl][b][color=#BF0000]N[/color]ord-Vag.pl[/b][/url]
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
rust to ja chce się pozbyć a nie zwiększać jego ilość na aucieskwaros pisze:jak vento nie ogarniesz, to się Rust'a zrobi i bedziesz swoim śmigał
nie tym razem chyba pozostaje system gospodarczy czyli druciarstwokkkubek pisze:Id duzo marudzi ale stanie na glowie i bedzie oki w tym sezonie, ja tam w niego wierze bo wiem jaki z niego kombinator
pozdrawiam