Prawko poszlo w odstawke na 6 miechowskwaros pisze:pczerniej, co tam się nieszczęsnego wydarzyło ??

Moderator: G0 Karcio
znając pczernieja to za Beer, bo on lubi wypićkrissek pisze:czyli wnioskuję że jazda po
to musialy byc naprawde jakies ciule bo ja tez mialem taki przypadek i wykazalo mi 0,24 ale spadalo mi bo drugi raz mialem 0,22 i puscili mnie, dostalem 100zl mandatu za brak pasow i bylo ok. wypite mialem dwa piwka a ile Ty wypiles?? dasz rade!!! pozdrokkkubek pisze:Niestety mial przekroczone minimlanie 0.22
dokladnie,w koszalinie czesto ostatnio organizowane sa takie akcje,zatrzymuja caly ruch i sprawdzaja stan trzezwosci kierowcow,a najgorsze jest to,ze biora przy tym udzial mlodzi policjanci,ktorzy niedawno rozpoczeli sluzbe,a z takimi jak wiadomo ciezko jest sie dogadacBula88 pisze:to musialy byc naprawde jakies ciule
Hehhe a no zgadza się coś tam po sylwestrze zostałoskwaros pisze:znając pczernieja to za Beer, bo on lubi wypićkrissek pisze:czyli wnioskuję że jazda po, chyba że się myle
.
no szkoda bardzo, bo juz od kwietnia zloty się szykują
dzięki wielkiekkkubek pisze:No ale bedzie ze mna pewnie na zloty latal wiec spoko
Co do picia to zgadzam sie w 100%BLACK pisze:Apropo felg jak se zapodasz na tej belce z tylu 9 cali to se odrazu klep ranty bo dowod i 200 zl z 96&1 bedziesz tracil za kazdym rogiem. A co do 0,22 to powiem ze kazdy kto ma powyzej 0,2 to potencjalna smierc za kierownica niebede rozwijal tego tematu bo jestescie mlodzi i dla was kilka piw to jakby nic sie nie stalo.Pozatym ladne autko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości