MK3 by Mekto - Sprzedany!!!
Moderator: G0 Karcio
- Pawelekmisiu
- Mały gagatek
- Kontakt:
Wczoraj miałem okazję zobaczyć autko na żywo i jest rewelacja. I multum ambitnych planów do dalszych modów!!! Powodzenia Mekto i pozdrawiam.

Moje dzieciątko MK3 CLEAN!!!

Moje dzieciątko MK3 CLEAN!!!
Pawelekmisiu, Ty lepiej powiedz czy jesteś w stanie ksenony ściągnąć z Niemiec po taniości???
Zobaczyłem jak to świeci w InPro i się napaliłem.
Zobaczyłem jak to świeci w InPro i się napaliłem.
Ostatnio zmieniony sob gru 15, 2007 16:54 przez Mekto, łącznie zmieniany 1 raz.
Zakupy zrobione. IC jest od Megane i tu podziękowania dla Cowboya który zwrócił moją uwagę na niego. Zobaczymy czy wejdzie i jak to będzie wyglądać. Wyloty są w dobrym miejscu i mają odpowiednią średnicę.
Ksenony we Wrocku kupione i jak tylko będzie chwila zakładam - ciekawy jestem jak to będzie świecić.

Ksenony we Wrocku kupione i jak tylko będzie chwila zakładam - ciekawy jestem jak to będzie świecić.

Ksenony założone i tutaj wielkie podziękowania dla Pawelekmisiu, który słuzył pomocą i dachem nad głową. Różnica ogromna - żadna żarówka tego nie da co ksenon.
Oglądałem międzyczasie jak tam z miejscem pod ICka i jest spore prawdopodobieństwo że wejdzie za zderzak i nic nie będzie trzeba ciąć - oprócz przedniego pasa ale to tylko kosmetycznie.
Oto jak ksenony wyszły:

Oglądałem międzyczasie jak tam z miejscem pod ICka i jest spore prawdopodobieństwo że wejdzie za zderzak i nic nie będzie trzeba ciąć - oprócz przedniego pasa ale to tylko kosmetycznie.
Oto jak ksenony wyszły: