Budowa silnika 2.0 16VT
Moderator: G0 Karcio
- kaczor4011
- Forumowy spamer :)
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Wyplukalem sie z kasy na swapa tdi do mojego drugiego golfa wiec ten projekt idzie jak woz z weglem pod gore. Obecnie skladam skrzynie z dluzszymi przelozeniami, okazalo sie ze szpera ktora kupilem miala za male otwory i musialem ja rozwiercic. A ze jest zrobiona z jakiejs cholernie twardej stali nie bylo tak chop-siup. Zadne wiertla, frezy i takie tam nie dawaly rady, zaledwie porysowaly ja troche, he he. Problem rozwiazala elektrodrazarka. Czekam na kolektor wydechowy, reszta juz jest tylko wrzucac do samochodu i palic. Licze ze za dwa miesiace zacznie jezdzic.
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Prace narazie ida powoli. Mialem kupe roboty zrobic sam, niestety sprawy rodzinne nie pozwolily mi spedzic tyle czasu przy projekcie ile bym chcial... Zostala zlozona skrzynia ze szpera, po dlugim weeekendzie bedzie wrzucony silnik i samochod zostanie zawleczony do Krakowa na dokonczenie, przynajmniej taki jest plan. Oczywiscie bede informowal o postepach.jozek88 pisze:zajefajny ten projekt bedzie czym smigac heh jak prace ida?
Auto dostalo nowe zawieszenie i poszlo kilka centymetrow w dol, niestety musze zalozyc dystanse bo mi obcieraja fele o sprezyny, fotek narazie nie ma.
W kazdym razie projekt brnie powoli do przodu i moze na majovwce na jakims malym doladowaniu sie autem pokaze.
- ADi997
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
z voj2asem będziecie bryczke stroić ?? Może będe miał okazje zobaczyć bolida w krk
Aktualne DupoVWozy:
Passat B5 3BG AWX
Golf MK2 APU+DEA
Jetta MK2 Coupe JP----->??
Projekt Golf MK2 na facebook.com/MyGolfMK2
Passat B5 3BG AWX
Golf MK2 APU+DEA
Jetta MK2 Coupe JP----->??
Projekt Golf MK2 na facebook.com/MyGolfMK2
- barteKKK03
- V.I.P.
- olozwirski