MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Chcialem tez dac jasna tapicere ale nie wiem czy to bedzie praktyczne,skore mozna wyczyscic bez problemu,a wlasnie nie wiem jak jest z czyszczeniem alcantary,narazie chyba najabrdziej widze takie rozwiazanie ze kubelki w srodku beda szare a boki czarna skora,ale ciagle kombinuje cos innego.
Podoba mi sie tez taki temacik hehe:
Podoba mi sie tez taki temacik hehe:
NORD-VAG.PL
A ktos moze wie jak sie czyscie alcantare,czy sa jakies problemy jak sie zabrudzi,bo jak by byla cala skora to nawet bym sie nie zastanawial i pakowal bym jasna,a z alcantara to wole chyba ciemniejsza bo raczej moga byc pozniej problemy jak sie zabrudzi.
Wie ktos moze jak podlaczyc te podrzewanie w fotelach,jakis odpowiedni wlacznik do tego?
Wie ktos moze jak podlaczyc te podrzewanie w fotelach,jakis odpowiedni wlacznik do tego?
NORD-VAG.PL
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
niestety nie wiem jak to jest z alcantara,jezeli chodzi o jej czyszczenie,aczkolwiek podejrzewam,ze troche ciezej bedzie dbac o jasna alcantare,niz o jasna skore,nie myslales,o tym zeby obic calosc w skorce?
znalazlem golfika w ciut podobnym kolorku do twojego z taka skorka:
wyglada to calkiem sympatycznie
znalazlem golfika w ciut podobnym kolorku do twojego z taka skorka:
wyglada to calkiem sympatycznie