Moderator: G0 Karcio
Golf jeszcze nie skrecony dopiero dzisiaj kamil bym mi mache zamienic,wracam po pracy i skladam w caloscszczypior pisze:Gdzie sie ukrywasz, bylem kolo mikro ale golfa nie widac![]()
![]()
No to capy a jak z nimi gadalem to bez problemu bez dopłaty chcieli sie zamieniackkkubek pisze:Golf jeszcze nie skrecony dopiero dzisiaj kamil bym mi mache zamienic,wracam po pracy i skladam w caloscKnury na szrocie nie chcieli sie zamienic bo niby maja idelane machy do vento i musialem zaplacic 50zl, a stan tej ich idelanej maski to powiem ze jest bardzo sredni cala porysowana,no ale to nasz wiejski koszalin ze nic nie ma i trzeba brac co jest
Powiedzieli ze to mi zalezy na zamianie, a nie im, a od vento tak samo dobrze sie sprzedaja jak od golfa.Wiec bralem, bo na necie vento sa w sumie drozsze i do tego doliczyc przesylke wiec sie bardziej oplacalo dac te 50zl.szczypior pisze:No to capy a jak z nimi gadalem to bez problemu bez dopłaty chcieli sie zamieniackkkubek pisze:Golf jeszcze nie skrecony dopiero dzisiaj kamil bym mi mache zamienic,wracam po pracy i skladam w caloscKnury na szrocie nie chcieli sie zamienic bo niby maja idelane machy do vento i musialem zaplacic 50zl, a stan tej ich idelanej maski to powiem ze jest bardzo sredni cala porysowana,no ale to nasz wiejski koszalin ze nic nie ma i trzeba brac co jest
ojj jak pojechał zamienić to nie wiem czy coś z tego wyjdzie , gdzie on to tam wciśnie do swojej niebieskiej Jagodykkkubek pisze:Golf jeszcze nie skrecony dopiero dzisiaj kamil bym mi mache zamienic
Spoko macha sie zmiescila do corzy przeciez to auto transportowepczerniej pisze:elegancko ... na nowy sezon piękne zmiany![]()
[ Dodano: 03 Mar 2008 15:55 ]ojj jak pojechał zamienić to nie wiem czy coś z tego wyjdzie , gdzie on to tam wciśnie do swojej niebieskiej Jagodykkkubek pisze:Golf jeszcze nie skrecony dopiero dzisiaj kamil bym mi mache zamienic
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości