Przychodza listownie zdjecia. Jeszcze nie zdazylo mi sie zeby zadzwonili, bo skad maja wziasc niby nr jak ktos domowki nie ma. Fota tez przyszla do mnie. ( na 50 100 lecialem )
To Twoja fura?? blachy z Garwoilna, a Ty przeciez gdzies znad morza masz?
hehe nieźle. Ja już 3 dostałem i zawsze dzwonili do mnie z komisariatu
moze ktoremus w oko wpadles :green_fuck: ;p
Trzeba uważać i tyle, ale jak sie ma pacha to pozamiatane... znam to z autopsji
trzeba sie odpechowic jakos, tylko jak....
Albo trzeba zwolnic Tylko jak tu zwolnic jak ie ma prawie 500km przed soba W trasie CB pomaga w miescie ciut mniej. I bedzie coraz gorzej bo fotoradary stawiaja i videofur tez przybywa
problem polega na tym(przynajmniej w moim mniemaniu), ze te ograniczenia poprostu z dupy sa... jak moze byc na drodze oddzielonej pasem zieleni i plotkami, gdzie sa po 2 pasy w kazdym kierunku ruchu, w terenie niezabudowanym 50 na godzine
Wiekszosc ograniczec jak nie wszystkie, byly postawone jeszcze za Gierka jak ludzie jezdzili maluchami i fiatami, o znacznie gorszej drodze hamowania niz auto wspolczesne.
Dodatkowo co zwieksza moja frustracje to fakt, ze pomimo mandatow dalej jezdzimy po drogach ktore z drogami czesto malo wspolnego maja.... Tak wiec co z kasa z mandatow?? z podatku od podatku z paliwa??
Agrrrr:/ wqrzylem sie, niestety Polska to pop**** kraj i tego sie nie da zmienic, a ludzie z przywilejami (policja, celnicy, straz, generalnie z blachami....) mandatow nie placa, Kowalski zawsze po dupie dostanie