Wlasciciel jest ale wieczorem bo pracuje ciezko

Moderator: G0 Karcio
Z tatą to się pod ubezpieczalnią widziałem, potem pod światłami się jeszcze spotkaliśmy, ale widząc, jak szybko się zebrał spod świateł, domyśliłem się, że się gdzieś śpieszyMaciek23 pisze:Trzeba bylo z tata zagadac![]()
Poczekamy do wieczoraMaciek23 pisze:Wlasciciel jest ale wieczorem bo pracuje ciezko
Matijas pisze:Ma3iek, widze ze ladnie ojca mojego na butowaniu przylapales, heheh
Ja aktualnie jestem na pomorzuMaciek23 pisze:Ja dopiero bede dostepny za tydzien w piatek bo na pomorze uciekam
Zależy gdzieMaciek23 pisze:Ma3iek tez zapewne podskoczy na spocik
szczerze mowiac nie mam pojecia, ale tam nie ma oznaczenia lewa prawa przeciez... wiec jak je bym odwrotnie zalozyl to i tak w ta sama strone bylyby skierowane te nacieciaMatijas, Tarczę z przodu nie powinny być odwrotnie, mam tarcze od tego samego gościa co Ty, i kazał mi założyć odwrotnie jak u Ciebie.
jak cos to dawaj znac na kom albo gg chetnie sie przejade jak czas bede mial:)Maciek23 pisze:Moze w piatek na frakcji sie ustawimy Do piatku daleko wiec dopiero propozycje dalem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości