VR6 by Malinowy
Moderator: G0 Karcio
co do ringów to nie jestem ich zwolennikiem co drugi golf jezdzi z ringami .... . . . . . ale to tylko moje zdanie Pozdrawiam[/quote]
ale to chyba chodzi ci o golfa trojke bo w dwojce nie widzialem ladnych ringow-no oprocz jednych-sam wiesz jakich haha
pozdro
p.s. wpadnij na moj temat zobaczyc brewke-jetta
ale to chyba chodzi ci o golfa trojke bo w dwojce nie widzialem ladnych ringow-no oprocz jednych-sam wiesz jakich haha
pozdro
p.s. wpadnij na moj temat zobaczyc brewke-jetta
ale to chyba chodzi ci o golfa trojke bo w dwojce nie widzialem ladnych ringow-no oprocz jednych-sam wiesz jakich hahaShane84 pisze:co do ringów to nie jestem ich zwolennikiem co drugi golf jezdzi z ringami .... . . . . . ale to tylko moje zdanie Pozdrawiam
pozdro
p.s. wpadnij na moj temat zobaczyc brewke-jetta [/quote]
Michaś nie miałem Ciebie na mylsi chodziło mi o mk3 i magiczne lampy typu " ANGEL EYES" którymi wiekszośc sie mocno podnieca bo mają jakies świecidełka . . . . . . ale to tylko moja skromna opinia Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr mar 14, 2007 00:01 przez Malinowy, łącznie zmieniany 1 raz.
www.cultstyle.pl
napewno będzie , jeżeli będą one pochromowane na złoto ... jak zrobisz całe w chromie to nawet nikt nie zczaji że są one skręcane i że to RS bo kolorystycznie się zleją . Pozatym masz w środkach lamp pomarańczowe kierunki więc będzie dobrze . Ale decyzje masz Ty także działaj tak abyś Się nie wstydził . Pozdr
budujemy syncro :
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2741405&sid=7934459afb85f7d17f39e6aedb9f6af7#2741405
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2741405&sid=7934459afb85f7d17f39e6aedb9f6af7#2741405
et 24 troche małe ale za to bedzie szeroko co do bad look to go nie bedzie napewno. Obecnie jest troche inna wizja tego projektu niebedzie lampek tylnych clarów itp mam dylemat co zrobic z przednimi kierunkami hmm... ale raczej ich nie bedzie zderzak bedzie prawie orginalny Pozdrawiammicab pisze:felgi piękne jakie mają ET ?
moim zdaniem nie potrzebne są tutaj gładkie zderzaki i bad look
www.cultstyle.pl