BLACK [VW JETTA 2] by Savo
Moderator: G0 Karcio
niestety, wtedy bardzo prwadopodobne, że wsteczny świeciłby się na różowo... a to nie dojrz, że niezgodne z przepisami i mozna dowodzik starcić, to jeszzce pedalsko wygląda... jak cofasz, to samochód od tyłu wygląda jak jakiś podrzędny gaymobil...O(L)SZES pisze:mogles jeszcze wsteczny na czerwono zrobic tak jak masz w avatarku
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
Jak poczytałem to normalnie zwłaszcza koniec wypowiedzi m3talm3tal pisze:O(L)SZES napisał/a:
mogles jeszcze wsteczny na czerwono zrobic tak jak masz w avatarku
niestety, wtedy bardzo prwadopodobne, że wsteczny świeciłby się na różowo... a to nie dojrz, że niezgodne z przepisami i mozna dowodzik starcić, to jeszzce pedalsko wygląda... jak cofasz, to samochód od tyłu wygląda jak jakiś podrzędny gaymobil...
Ostatnio zmieniony ndz sty 07, 2007 00:01 przez Lukassso, łącznie zmieniany 1 raz.
a więc tak technika ta jest od pewnego mistrza w poprzednim moim aucie ją zastosowałem tylko tam był ciemny kolor.
Specjalną farbą do lamp pomalowałem 1 podkład na czerwone miejsca te orginalne ... nastepnie gdy ta część wyschła, pomalowałem 5 warstwami kierunek żeby nabrał czystej czerwieni ... także wszystko jest w jednakowym odcieniu czerwieni... następnie po wyschnięciu wszystko pomalowałem bezbarwnym lakierem nooo i efekt jest BOSKI!!!!!!!!
Wiem o co chodzi ... ja osobiscie niepomalowałem wstecznego specjalnie bo z białym w środku jest naprawde ładnie , auto nabrało taki inny charakter ... a to z tym że przy cofaniu bedzie świecić na różowo to prawda nigdy niema zadobrze ... ja nałozyłem 5 warst aby była czysta czerwień.. no niestety to już jest troszke za dużo, byłem zmuszony dokupić żarówki do kierunków pomarańczowe troszke pomogło, gdyby lamy były innej firmy niz HELLA to podejrzewam ze waliły by czystą czerwienią bo nieorginały słabiej rozpraszają promień światła ... ale w sumie u mnie jest ok jest pomarańcz teraz
P.S LADA DZIEŃ KIERUNKI BOCZNE BĘDĄ TAKIE
Specjalną farbą do lamp pomalowałem 1 podkład na czerwone miejsca te orginalne ... nastepnie gdy ta część wyschła, pomalowałem 5 warstwami kierunek żeby nabrał czystej czerwieni ... także wszystko jest w jednakowym odcieniu czerwieni... następnie po wyschnięciu wszystko pomalowałem bezbarwnym lakierem nooo i efekt jest BOSKI!!!!!!!!
Wiem o co chodzi ... ja osobiscie niepomalowałem wstecznego specjalnie bo z białym w środku jest naprawde ładnie , auto nabrało taki inny charakter ... a to z tym że przy cofaniu bedzie świecić na różowo to prawda nigdy niema zadobrze ... ja nałozyłem 5 warst aby była czysta czerwień.. no niestety to już jest troszke za dużo, byłem zmuszony dokupić żarówki do kierunków pomarańczowe troszke pomogło, gdyby lamy były innej firmy niz HELLA to podejrzewam ze waliły by czystą czerwienią bo nieorginały słabiej rozpraszają promień światła ... ale w sumie u mnie jest ok jest pomarańcz teraz
P.S LADA DZIEŃ KIERUNKI BOCZNE BĘDĄ TAKIE
Moja czarna Jetta - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=75874
[color=#FF0000]KUPIE CZERWONE GRATY DO WNETRZA MK1 !![/color]
Chcieliscie fotki jak lampy wyglądają na aucie .. jakąś tam strzeliłem
P.S została zakupiona tylna blenda (lewa strona od góry przy zamku była pęknieta) dlatego przekombinowałem i zmontowałem ze starą ... troszke mniej sie rzuca w oczy... ale poszukuje lewej strony
P.S została zakupiona tylna blenda (lewa strona od góry przy zamku była pęknieta) dlatego przekombinowałem i zmontowałem ze starą ... troszke mniej sie rzuca w oczy... ale poszukuje lewej strony
Ostatnio zmieniony pt mar 23, 2007 23:59 przez Savo, łącznie zmieniany 1 raz.
no jak załatwie lewą strone to byłaby taka mozliwość ... wyciął bym z lewego od tyłu ładnie drut i tęperatura i w zewnętrze szpary szpachlą do plastiku i pomalować znaku by niebyło ... ale po co takie coś .. jak bym klape otwierał
Savo, miałeś rację, lampy z białym wstecznym zamiast czerwonego rzeczywiście lepiej wyglądają... faktycznie, to dodaje tyłowi charakteru.
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Savo, silownikiem od centralnego i guzikiem... na allegro latwo taki silownik kupic... a wyglada extra... co do tego jak to zrobic to zobacz w dziale FAQ moj temat
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
przycisk ze środka samochodu na przykład. są też jakieś inne patenty, np. na elektromagnes, ale z przyciskiem jest najprostszy i najskuteczniejszy moim zdaniem.Savo pisze:ale po co takie coś .. jak bym klape otwierał
btw - lampy wyszły Ci naprawdę zajedwabiście