MK2G60 (by Apsik) - Sezon 2008 - Projekt zakończony!!!---!!!
Moderator: G0 Karcio
- Apsik
- Powered by G60
- Kontakt:
Fotki z dzisiejszego sprzątania ... po malowaniu
Narazie podłączyłem i wyczyściłem tył auta
Jutro reszta ... silnik se zostawię na srodę
[ Dodano: Pon Kwi 23, 2007 11:38 pm ]
Narazie podłączyłem i wyczyściłem tył auta
Jutro reszta ... silnik se zostawię na srodę
[ Dodano: Pon Kwi 23, 2007 11:38 pm ]
Sa gusta i guściki, kolego, ale pełna klapa jak miałem to był dopiero porażka....SpierS pisze:Przyznam że Golfik daje radę, aczkolwiek tylna maska mi tu nie podchodzi
dokładnie:miejsce na rejestrację.
It doesn't mater what U have - YOU can always tune it!
jeszcze jeden egzamin i przeprowadzka kumpla i jestem wolny. jak juz to najpredzej w przyszłym tygodniuApsik pisze:Dawaj dawaj pomożesz w składaniu
zapraszam do obejżenia mojego nowego nabytku, Nowe fotki:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2140557#2140557
tutaj moje byłe cacuszko:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=127275
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2140557#2140557
tutaj moje byłe cacuszko:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=127275
- Apsik
- Powered by G60
- Kontakt:
Nieeee, ja chyba jestem zboczonym tradycjonalistą Czarne Helle to jedyne lampy które akceptujęTheGwiazdor pisze:Apsik a nie myślałeś żeby wrzucić na tył jakieś dymione lampy z czystego szkła?
Ehhhh ... tych plastików to ja znowu wybitnie nie lubię :/ nie dość że rudy lubi pod nimi siedzieć, to jakoś zakłócają piękna linię MK2.TheGwiazdor pisze:Szkoda tylko że nie ma plastixów od G60 też by się nieźle prezentował.
no lakier 2 składnikowy, wpierw pryśnieta baza, potem klar - jak każdy L94E ... chyba.TheGwiazdor pisze:Lakier był z klarem czy bez?
It doesn't mater what U have - YOU can always tune it!
- barteKKK03
- V.I.P.
Ja jestem zwolennikiem tych nakładek i progów z G, ale tutaj by to wyglądało kijowo. Tak jak teraz jest świetnie, bo felgi ładnie zgrywają się z rantem nadkola i nic więcej nie potrzebaApsik pisze:Ehhhh ... tych plastików to ja znowu wybitnie nie lubię :/ nie dość że rudy lubi pod nimi siedzieć, to jakoś zakłócają piękna linię MK2.TheGwiazdor pisze:Szkoda tylko że nie ma plastixów od G60 też by się nieźle prezentował.
Bez dwoch zdan auto mega dopieszczone! Widac Apsik ze nie szczedzisz kaski na furke. Przejrzalem temat jeszcze raz od poczatku i czesto poruszany jest temat trakcji. Zastanawiales sie na przeszczepie syncro (lub cos nowszego) do Golfa? Rozwiazalo by to problem z trakcja. Mam swiadomosc ze troszke mocy by to odebralo i szkoda ciac bude ale wtedy auto bylo by bardziej rozwojowe. Domyslam sie ze mocy bedzie wiecej a przy osce bedzie ciezko to przeniesc na asfalt mimo przelozen od vra, szpery itp.
Nie siedzi tak znowu. Ja demontowałem nakładki i było czysto.Apsik pisze:Ehhhh ... tych plastików to ja znowu wybitnie nie lubię :/ nie dość że rudy lubi pod nimi siedzieć, to jakoś zakłócają piękna linię MK2.
Tzn tutaj listwy nakładki by pasowały pod warunkiem że byłyby lakierowane pod kolor autka.
Ale jest bardzo dobrze. Wszystko elegancko zgrane. Ja bym mu ewentualnie zaaplikował wlocik na błotnik dla kontrastu
- Apsik