Moderator: G0 Karcio
narazie nie.ale będa na sprzedaz bo chce fotele od mkIII albo corka.paja pisze:nie chcesz przypadkiem foteli sprzedać??
nakładki zostają bo to prezent,zresztą całkiem dobrze sie z nimi jeździ,co do grilla to lubię w nim to że jest oryginalny i mało takich i dlatego go nie zmienię w najbliższym czasie.grzaneczka997 pisze:nie podobaja mi sie nakladki na pedaly i grill bez znaczka na 4 lampy
może i dużo ale wszystko dziala i sie przydaje.GReeN pisze:za duzo tego
mam zamiar kupić takie fele jak na kilku wcześniejszych stronach pokazałem w gre wchodzi tez szeroka stal albo jakies całe plaskie fele w polerce.gniochu pisze:fele moglbys wrzucic jakies bardziej cultowe
z tym stylem to troche jest problem bo nie obralem sobie konkretnego kierunku.po prostu zakladam to co mi sie podoba i w/g mnie pasuje do auta.gniochu pisze:troche nie pasuja do stylu
gniochu pisze:skad wyczailes grill na 4 lampy bez znaczka??
grill jest własnej produkcji.zrobiony z 2 ori grilli.jak robilem swój grill to na allegro takie chodzily po 250 zl a mnie swoj wyniósł jakieś 20zł + 3 rozciete palce.grzaneczka997 pisze:z allegro?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości