Przerobić wjazda do garaguGobo90 pisze: Nawet na tym zawisie z szeroką dokładka nie wjadę.. muszę ją ściągać... za stromo i zahaczam..

Moderator: G0 Karcio
Tak fajnie będzie to wyglądać ...Gobo90 pisze:nie nie będę tego robił kupie listwy szerokie na drzwi i zrobię czerwone paski do okola...
jeszcze zobaczę ale postanowiłem przynajmniej na razie walnąć wszystko na czarno z czerwonymi wstawkamiTak fajnie będzie to wyglądać ...
ale jakby do tego chrom listwy ?w kombi się świetnie prezentują ...
misie podoba poza tym na wiosnę może pójdzie do obszycia..rydzu pisze:- wywal ten pokrowiec na kierownice bo wygląda jak syrena
miałem białe czarnuch mi sie bardziej podobarydzu pisze:- kierunki i blendy zostawiłbym białe, ale skoro już zrobiłeś na czarno
cena takiego grila... poza tym taki mi sie podoba golf wydaje sie taki szerokirydzu pisze:grill na dwa żebra a znaczek na czarny mat, no emblem jest za bardzo obstukany
te lampy mi sie podobają wyglądają jak te z mk4.. takich lamp nikt w Polsce nie marydzu pisze:tylne lampy delikatnie przyciemnić, żadnej folii
muszą być bo tylne zagłówki mam od starej tapicerki tj czarne a przednie sa welurowe ...rydzu pisze:- żadnych pokrowców na zagłówki!!
jak tylko zrobi sie cieplej będą czerwone hamulcerydzu pisze:- hamulce na czerwono
nie podoba mi sie to auto jak trumna wygląda...- czarna folia na szyby
chrom pasków NIE będzie a czerwone zostają ! będą jeszcze na listwachrydzu pisze:nie rób żadnych pasków chrom, miałem i nie polecam a i te czerwone (niby 20 jahre) jakoś do mnie nie przemawiają
jak tylko przełożę zegary wszystko uruchomię i zadziała to przerabiam podświetlanie na takie jak w mk4rydzu pisze:jak już zmienisz zegary to zabieraj się za zmianę koloru podświetlenia deski na czerwony
ta jest fajna i wygodna a ta z mk4 pól forum już ma ...rydzu pisze:gałkę załóż z MK4
podłokietnika nie będzie.. a wysoki tunel od vento już prawie kupionyrydzu pisze:- obudowa ręcznego z Vento i żadnego podłokietnika za 50 pln
Dzięki foxładnie furka się prezentuje
gleba chociaż minimalna by się przydała (ale to tylko moje skromne zdanie)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości