theblues888, dziękuje za radę po pomarańczowe kierunki dziś jadę. miskieusz cieszę się że się podoba MaciekV5 dlatego proponowałem poczekać na etap końcowy A osłon szukam i szukam może kiedyś znajdę
A to już przecież na wieś tuning zalatywało
Nie no wyszło SUPER - muszę coś pomyśleć nad swoją komorą
Dawaj jeszcze korek z wlewu oleju z R8
Orange kierunki to jest to - będzie pasiło
theblues888, nie no wydaje mi się, że twój kolega po prostu miał coś z chłodzeniem
Ja tak śmigam (a nawet bardziej mam przysłonięte) już 2 lata i nic się nie przegrzewało
GranuL, wg mnie zbiorniczek wyrównawczy z tym korkiem wygląda po prostu śmiesznie:p zwykły, szarożółty plastik i korek za 200zł
ten od oleju daje radę;)
Komora jak sie patrzy. Dużo detali poszło w czarny połysk i dobrze Korek wlewu wygląda fajnie i modny dodatek ale trzeba sprawdzić czy pasuje na prosto bo widziałem taki korek w Polo GTI gdzie wychodził nieładnie pod kątem
Jak zbiorniczka byś chciał upiększyć to tez by musiał w połysk iść albo przynajmniej w mat razem z bańką na płyn do sprysków
Zbiorniczek idzie na dalszy plan jutro zakupy eksploatacyjne. Podliczając 1542zł
Ale trzeba bo już pasek popękał wieloklinowy i szumi rolka napinacza. Czarny dach oddala się niemiłosiernie ale musi być.
Mini sesja w plenerze:
Zawitał mieszek nowy z chrom ramką a cieszę się bo dzisiaj złożyłem całe auto do kupy a najważniejsze, że wnętrze jest już z powrotem złożone a czemu a temu, że tunel środkowy też załapał się na kurację odmładzającą i polakierowany został też na czarny połysk i teraz jest ślicznie Polecam każdemu komu ta guma się przetarła.