jak zamierzasz do 19" dać -40mm zawias to raczej nie za dobry pomysł.. zakładałem niedawno do -40mm 19" i okropnie to wygląda, bez sytej gleby nie zagra toGranuL pisze: tak się zastanawiam czy nie przegiąłem z 19":kac:
Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Re: Jetta MKIV VR5 by GranuL
Jetta MKIV VR5 by GranuL
no to zostanie ori zawieszenie bo auto jest do jazdy na co dzień no i na glebie do garażu nie wjadę.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
19'' przy zwykłym zawiasie to porażka:p przy 17'' już dziwnie wygląda jak wóz drabiniasty
Jetta MKIV VR5 by GranuL
nie no to tylko taki żart ale już mówiłem gleby nie bedzie chyba ze na sezon letni na chwile obecna tylko springami lekko bo gleba jest dla mnie utrapieniem w obecnej sytuacji.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
215/35/19 ze springami ? Głowę całą pod próg idzie wsadzić, na pewno tak nie będzie
Re: Jetta MKIV VR5 by GranuL
Gumiś 89 pisze:215/35/19 ze springami ? Głowę całą pod próg idzie wsadzić, na pewno tak nie będzie
i tak było by dla mnie idealnie
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, będę szczery Jak będzie tak jak na zdjęciu to dla mnie trochę lipa, już lepiej było uderzyć w 18", nadal byłoby wysoko ale nie byłoby takiego woza drabiniastego
Ogólnie koło dobre tylko trzeba by było dobrze auto posadzić
Ale i tak trzymam kciuki, żeby u Ciebie to wyglądało lepiej niż na tym zdjęciu.
Ogólnie koło dobre tylko trzeba by było dobrze auto posadzić
Ale i tak trzymam kciuki, żeby u Ciebie to wyglądało lepiej niż na tym zdjęciu.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Gleba plus dystans inaczej te koło nie zagra
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Jetta MKIV VR5 by GranuL
trudno mi pasuje. Nie będę rezygnować z komfortu i garażu. Myślę że nie będzie źle wielka koza nie jest a do tego na sedanie lepiej to wyjdzie chyba.
- kamill1991
- Gadatliwa bestia
Jetta MKIV VR5 by GranuL
kamill1991, dziękuję fajnie że się komuś podoba.
A tutaj mamy wizualizację jak będzie wyglądać niedługo listewka. podziękowania dla Orzechowego za demontaż.
A tutaj mamy wizualizację jak będzie wyglądać niedługo listewka. podziękowania dla Orzechowego za demontaż.
- kamill1991
- Gadatliwa bestia
Jetta MKIV VR5 by GranuL
nie rozumiem pytania bo koła leżą obok mnie dokładnie przy stole
Jeżeli chodzi ci o założenie na auto to uczynię to nie prędzej jak kupię opony czyli za 3-4miesiące jak już będzie można jeździć w ładna pogodę. Obecnie mamy zimę i brzydkie stalówki.
Przyszła nowa paczuszka no i lecę dać listwę do plastikarza.
Jeżeli chodzi ci o założenie na auto to uczynię to nie prędzej jak kupię opony czyli za 3-4miesiące jak już będzie można jeździć w ładna pogodę. Obecnie mamy zimę i brzydkie stalówki.
Przyszła nowa paczuszka no i lecę dać listwę do plastikarza.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, na codzien bedzie dobrze z tymi springami a na imprezy tak jak rozmawialismy polecisz grubo i bedzie dobrze