Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
Jest qrfa urwanie dupy GranuL ! Na prawde, kosi równo Tylko czekać do Nysy aż będę mógł na żywo to obadać !
Na Nysę nie wpadnę raczej ale jak się uda to od Piątku będę mógł oficjalnie pokazać auto na zlotach
Bo aktualnie leci do mnie wydech i czekam na termin w RM
Bo aktualnie leci do mnie wydech i czekam na termin w RM
Ja już marzę o dniu w który wyjadę przed garaż woskować auto i ze spokojnym sumieniem będę mógł usiąść obok i przy piwku się w nie wpatrywać no i posłuchać jak gada Oby wszystko wyszło ok to w weekend nastąpi ten dzień
Megsy zamówione więc będzie pucowanko
Megsy zamówione więc będzie pucowanko
POLISHING COMPOUND puszce z aplikatorem
MEGUIARS - Cleaner Wax Liquid
i wydech Magnaflow + Rm Motors
mysle ze bedzie ok przy okazji diagnostyka auta przed wyjazdami na zloty
Jak dla mnie bomba! a wy już oceniajcie na fotkach wydech może się wydawać za duży ale na żywo jest idealnie ucha do holowania już nie ma jest ok. Dźwięk się znacznie poprawił film nie oddaje tego dźwięku no i jeszcze wydech nie skończony bo jest sam magnaflow wstawiony bo RM puszka jeszcze do mnie nie doszła
MEGUIARS - Cleaner Wax Liquid
i wydech Magnaflow + Rm Motors
mysle ze bedzie ok przy okazji diagnostyka auta przed wyjazdami na zloty
Jak dla mnie bomba! a wy już oceniajcie na fotkach wydech może się wydawać za duży ale na żywo jest idealnie ucha do holowania już nie ma jest ok. Dźwięk się znacznie poprawił film nie oddaje tego dźwięku no i jeszcze wydech nie skończony bo jest sam magnaflow wstawiony bo RM puszka jeszcze do mnie nie doszła
No nareszcie tył wygląda tak jak powinien, a co najważniejsze brzmi o nieeebo lepiej już nie ma dzwieku jak przy "pierdzeniu do wiadra"
Super to wszystko wygląda. Nie ma już za bardzo do czego się przyczepić Ale ta ramka od rejki faktycznie mogła by być trochę wyżej No i nie widzą mi się te zaślepki kierunków V5. Antena na dachu mogła by być też inna, albo wcale Cały projekt robi na prawdę wrażenie i robotę! Chciał bym kiedys oblukać na żywo.
Jak się jeździ z negatywem?
Jak się jeździ z negatywem?
Sorry, że się czepiam, ale fajniej wyglądałoby gdyby z drugiej strony był taki sam komplecik.
no i teraz wygląda jak malinka!
widzę, że Ci tam jakiś przewód od spodu wisi. Jest na to osłonka z wersji "na trudne warunki drogowe"
widzę, że Ci tam jakiś przewód od spodu wisi. Jest na to osłonka z wersji "na trudne warunki drogowe"
ryje mi mózg co wy na to !!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba jednak zrobie po 2stornach
Nie ma jeszcze najważniejszej puszki od RM motors ale już jest malina choć na filmie tego nie słychać
[youtube][/youtube]
Chyba jednak zrobie po 2stornach
Nie ma jeszcze najważniejszej puszki od RM motors ale już jest malina choć na filmie tego nie słychać
[youtube][/youtube]
hmm nie da się ukryć, że przy dyfuzorze faktycznie wydech z dwóch stron będzie lepiej wyglądał, bo teraz z prawej jakoś "pustawo" ale z drugiej strony... 4 rury ?:P
Mega. O to mi właśnie chodziło.GranuL pisze:ryje mi mózg co wy na to
Dobry pomysł z tymi końcówkami po obu stronach. I dźwięk też dobry.