Moderator: G0 Karcio
GTI 16V ABF i gazSToRM pisze:ABF na gazie - 24 zyble na gazie - legalnego, oplacanego podatkiem paliwa :dmcsym pisze:9-12 zł na 100km... rzeczywiście nie warto
Moc 150 kucy
1Z - 29 zeta legalnego paliwa ze stacji
Moc - 90 kucy![]()
srac na diesle i benzyniaki - gaz to jest to
a od kiedy?gumiś pisze:z racji tego że masz gti
a dla mnie nie..MZiobro pisze:GTI 16V ABF i gaz dla mnie to tragedia kupować takie coś i z braku kasy jeżdzić kuchenką
chodzi mi tylko i wyłacznie o GTI,M3,OPC,GSI i inne takie zabawki...BLIND pisze:a od kiedy?gumiś pisze:z racji tego że masz gtimyślę gumiś że MZiobro swoim TDIkiem złoiłby Twoje 'prawdziwe gti'
![]()
[ Dodano: 05 Cze 2008 08:19 ]a dla mnie nie..MZiobro pisze:GTI 16V ABF i gaz dla mnie to tragedia kupować takie coś i z braku kasy jeżdzić kuchenkąbo nie każdego stać na pb.. a diesle najczęściej przy zakupie są droższe.. więc jak biedny student wybrałem lpg
![]()
Fajnie by było cowboy jakby furka trafiła do jakiegoś miłośnika marki..
nie wiem co masz ale po Twoich filmikach widze że to nie jedzie tak jak MZiobra furkagumiś pisze:skąd wiesz co mam pod maską??
gumiś pisze: raczej mziobro,nie ma tdi
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
djtom pisze:Z OKAZJI DZISIEJSZEGO ŚLUBU KTÓRY NIEBAWEM ROZPOCZNIE SIĘ W WAŁBRZYCHU CHCIAŁBYM ZŁOŻYĆ W IMIENIU MOJEJ NARZECZONEJ I SWOIM NAJLEPSZE ŻYCZENIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA, SUKCESÓW NA POLU ZAWODOWYM, RYCHŁEGO POTOMKA, SPEŁNIENIA PLANÓW KTÓRE SĄ SNUTE OBECNIE I ZAKUPU MOCNEGO BENZYNOWEGO AUTA. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIMPII I GRZESIA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości