przy uturbionej benzynie z moca powyzej 180 PS to nie dwa-trz tylko od osimiu w zwyrz maly przyklad MKIV 1.8T przy katowaniu 16,5 Bora 1.9 ASZ z chipsem na 160 7.5 ONdjtom pisze:dwa -trzy litry mniejsze niz w benzynie... warto więc....?

Moderator: G0 Karcio
przy uturbionej benzynie z moca powyzej 180 PS to nie dwa-trz tylko od osimiu w zwyrz maly przyklad MKIV 1.8T przy katowaniu 16,5 Bora 1.9 ASZ z chipsem na 160 7.5 ONdjtom pisze:dwa -trzy litry mniejsze niz w benzynie... warto więc....?
ABF na gazie - 24 zyble na gazie - legalnego, oplacanego podatkiem paliwa :dmcsym pisze:9-12 zł na 100km... rzeczywiście nie warto
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
hmm porownaj ABF z ARL lub AFN+ albo porównaj 2E z AFNABF na gazie - 24 zyble na gazie - legalnego, oplacanego podatkiem paliwa :d
Moc 150 kucy
1Z - 29 zeta legalnego paliwa ze stacji
Moc - 90 kucy
djtom, na razie nie stac mnie na utrzymanie tego auta, popatrz ile kosztują klocki itd... a skoro mam jeździc jak dziad to wole ARL-a po wirusie, osiągi niezłe, silnik wytrzymały i oszczedny..jak mowiłem ze jest fajny na sprzedanie to nie chciałes http://www.sramnatuningi....lasciwy-tuning/
poszedł za 25k
S4 za 25 kPLN to 99% dojechane na maksa, skarbonka bez dna, zejdzmy na ziemieCena atrakcyjna a S4 to już nieźle wymiata
przepraszam zapomniałem o 3.0 TDIjak sie chce miec szybki dupowoz to trzeba skladac mamone na RS4
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości