Moderator: G0 Karcio
chcesz sie zamienić ?golfer_1984 pisze:Ale nie ma to jak fotele GTI EDITION Takie mam
Te 20 jahre też fajne i też w takich siedziałemcowboy pisze: chcesz sie zamienić ?
najbardziej podobają mi się takie fotele recaro jak w GTI Edition ale z niebieskim napisem..
Obrazek
ale cóż ondowie te 20 jahre i sie założy i tez nie bedzie źle..te foteliki bardzo fajnie trzymają.. a w recaro z GTI Edition ja usiadłem to troche ciasno było
Bzdury gadacie.....mam u siebie recaro i wcale malutki nie jestem 190cm 97kg i mieszcze sie w nich idealnie, trzymaja super, nie wspomne juz o recaro z mk2 te foteliki to juz wogole miszcz siedzi sie w nich klawo.nie jestem jakimś wielkoludem ale osoby o wzroście 190cm i duzych barach sie po prostu w nich nie mieszczą...
a tu jest mój ideał krzesł do mk3
Ja podobnie i jazda w recaro to jest... żadne tam półkubły czy coś... tylko recaro i każdy może w nich jeździćaw69 pisze:Bzdury gadacie.....mam u siebie recaro i wcale malutki nie jestem 190cm 97kg i mieszcze sie w nich idealnie, trzymaja super, nie wspomne juz o recaro z mk2 te foteliki to juz wogole miszcz siedzi sie w nich klawo.nie jestem jakimś wielkoludem ale osoby o wzroście 190cm i duzych barach sie po prostu w nich nie mieszczą...
a tu jest mój ideał krzesł do mk3
ja nie powiedziałem że w Recaro nie jeździ się super... bo świetnie trzymają...ale jednak osoby barczyste czują się w nich dość ciasno, bo są chyba węższe od foteli kubełkowych...-Gruby- pisze:mam 192 cm wzrostu i okolo 100 kgjeździ się super
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości