[GOLF MK2] GTi by robal - SPRZEDANY ;/
Moderator: G0 Karcio
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
jak juz mowilem - slicznosci zobaczymy co wyjdzie z mojego za tydzien musze tylko zapedzic kogos do zrobienia mi klapy z tylu na "germańca"... hmm...
pozdrawiam
pozdrawiam
mk2 CL 1.3 MH > mk2 GTi 1.8 PF > mk2 GL 1.6 RH > Passat B3 Kombi GL 1.8 RP > Corrado USA 1.8 16V KR > Passat B3 Kombi GL 2.0 2E & mk2 GT 1.8 RP > BMW e36 coupe 318is > Passat B5 1.9 TDi & Mk3 GTi XX Jahre 2.0 ABF
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
tzn sie ogolnie to moze byc takie wrazenie ze jest krzywo bo akurat auto stoi z deka nierowno, poza tym fakt maska jakby wizualnie ucieka ale to dlatego ze nie ma wlasnie tego calego odboju bo zaginal podczas malowania - pracuje nad tym
brawo za spostrzegawczosc
brawo za spostrzegawczosc
Ostatnio zmieniony śr sie 23, 2006 20:49 przez robal264, łącznie zmieniany 1 raz.
No robal264 nieźle wygląda z tą dokladką... nie myślałes czasem o założeniu grilla na dwie lampy bez znaczka i domalowaniu na nim czerwonego paska?? mnie to kusi...
coś takiego
coś takiego
Ostatnio zmieniony śr sie 23, 2006 20:52 przez zbyszegk, łącznie zmieniany 1 raz.
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
thomas24 tzn mi podoba sie bardzo grill na 4 lampy,jeszcze jak nie wiedzialem ze to mozna sobie zalozyc od tak to szukalem golfa wlasnie z 4 lampami , a tak to nie dalem rady zakupic przed malowaniem takiego bez znaczka i brewki do tego, znowu z paskiem tak srednio mi sie podoba, wolalbym np chromowane zeberka
choc nie powiem Twoja przerobka mojej fotki jest calkiem kuszaca propozycja
k3fir no mi zostalo tego troche ( nie wiem czemu bo ogolnie to sysko jest zalozone )
a moze mi powiecie czy mozna i te male swiatla z przodu dostac z krzyzem ??
choc nie powiem Twoja przerobka mojej fotki jest calkiem kuszaca propozycja
k3fir no mi zostalo tego troche ( nie wiem czemu bo ogolnie to sysko jest zalozone )
a moze mi powiecie czy mozna i te male swiatla z przodu dostac z krzyzem ??