[GOLF MK2] GTi by robal - SPRZEDANY ;/
Moderator: G0 Karcio
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
fajnie ze szczerze bo fakt golfik jest troche lysy z tylu ale jakbys dobrze zobaczyl fotki to jak go kupilem to juz taki byl a nie stac mnie aby wszystko na raz zrobic, do tego nabijac sie z wlasciciele poprzez auto to tez troche mija sie z celem bo przeciez pozycze tarpana z napisem bass na przedniej szybie od jakiegos rolnika i tez bedziesz sie ze mnie smial skoro to nie moje auto??
szerokie zderzaki : coz fajne sa ale raz ze drogie, dwa ze sa na wiekszosci golfow, trzy nie sztuka wrzucic szerokie zderzaki i cieszyc sie z tunningu
o lampach nic nie pisze bo slabo czytales (jak w ogole) wczesniejsze posty
pozdrowionka
szerokie zderzaki : coz fajne sa ale raz ze drogie, dwa ze sa na wiekszosci golfow, trzy nie sztuka wrzucic szerokie zderzaki i cieszyc sie z tunningu
o lampach nic nie pisze bo slabo czytales (jak w ogole) wczesniejsze posty
pozdrowionka
to fakt, ale rzadko tak bywa, ja nie wskazałem na to, byś musiał to zakładać, tylko napisałem mniej więcej co byś mógł mu z czasem zarzucić a co zmienić by po mojemu fajnie sie prezentował, a postów nie czytałem tylko patrzyłem na autorobal264 pisze:nabijac sie z wlasciciele poprzez auto to tez troche mija sie z celem bo przeciez pozycze tarpana z napisem bass na przedniej szybie od jakiegos rolnika i tez bedziesz sie ze mnie smial skoro to nie moje auto??
- t-tas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
fajnie sytuacja sie rozwija popieram dążenie do celu, nieuginanie się (wąski zderzak) i rozumiem problemy finansowe,że wszystkiego się nie da zrobić na hura, widzę kolega z powiatu ( DWR) i tu takie pytanie dla wszystkich-tablice np DWR a piszecie Wrocław-czy każdy się wstydzi ,że mieszka we wsi ???
mk1- wycofany ze służby- stoi jak ikarusy w kącie zajezdni
PASSAT- silnik- dół PF, reszta 2E powered by BLOS - nadal w służbie
PASSAT- silnik- dół PF, reszta 2E powered by BLOS - nadal w służbie
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
( DWR) i tu takie pytanie dla wszystkich-tablice np DWR a piszecie Wrocław-czy każdy się wstydzi ,że mieszka we wsi ???
nie, wrecz przeciwnie tak jakos przy rejestracji sie napisalo
dzieki t-tas za poparcie
moje chwilowe dozenia do celu sie zatrzymaly bo trzeba kase na lakier zebrac i mam na oku fele od seata toledo w ladnym stanie tylko ze jedna trzeba wyprostowac bo tatus zagial na krawezniku
pozdrowka
nie, wrecz przeciwnie tak jakos przy rejestracji sie napisalo
dzieki t-tas za poparcie
moje chwilowe dozenia do celu sie zatrzymaly bo trzeba kase na lakier zebrac i mam na oku fele od seata toledo w ladnym stanie tylko ze jedna trzeba wyprostowac bo tatus zagial na krawezniku
pozdrowka