[GOLF MK2] GTi by robal - SPRZEDANY ;/
Moderator: G0 Karcio
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
robal264 pisze:no prawie z wrocka ale do miasta mam rzut beretem
ale chyba reszta rejestracji jest inna co ,jakies zloty we wrocku sa organizowane czy raczej tylko te na wzgorzu andersa?
na ja tez mam rzut beretem do miasta a zloty we wrocku to tez slyszalem ze na andersa ale nigdy tam nie bylem jeszcze
- Jasio_Zawodnik
- Mały gagatek
- Kontakt:
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
dlaczego twierdzisz ze nie to co u ciebie, pokaz swoja fure zobaczymy moze nie jest az tak zle
P.S. dzisiaj uporalem sie z problemem nie chodzacego auta i wiem dlaczego zaden mechanik nie chcial mi tego naprawic, jak ktos bedzie mial objawy ze wymieni sysko i auto nadal nie bedzie chodzic to proponuje obejrzec kolektor bo moj byl pekniety i to dosc sporo, a sonde to na rure dlugosci ponad metra i grzana gazowo do bialego nie szlo odkrecic, klucz sie obrocil, musialem obciac kawalek sondy i przyspawac srube M16 , dopiero po godzinie walki poszlo (mechanicy mi mowoili ze jest defekt na sondzie ale twierdzili ze nie trzeba tego ruszac bo jeszcze dziala, teraz wiem ze klamali bo nie mogli tego wykrecic )
zrobie fote to pokaze jak wyglada teraz stara sonda
P.S. jakby ktos chcial spawac kolektor to proponuje lut ze srebra bo elektyrcznie za bardzo sciaga sie material i peknie w innym miejscu, gazowo tez nie radze
P.S. dzisiaj uporalem sie z problemem nie chodzacego auta i wiem dlaczego zaden mechanik nie chcial mi tego naprawic, jak ktos bedzie mial objawy ze wymieni sysko i auto nadal nie bedzie chodzic to proponuje obejrzec kolektor bo moj byl pekniety i to dosc sporo, a sonde to na rure dlugosci ponad metra i grzana gazowo do bialego nie szlo odkrecic, klucz sie obrocil, musialem obciac kawalek sondy i przyspawac srube M16 , dopiero po godzinie walki poszlo (mechanicy mi mowoili ze jest defekt na sondzie ale twierdzili ze nie trzeba tego ruszac bo jeszcze dziala, teraz wiem ze klamali bo nie mogli tego wykrecic )
zrobie fote to pokaze jak wyglada teraz stara sonda
P.S. jakby ktos chcial spawac kolektor to proponuje lut ze srebra bo elektyrcznie za bardzo sciaga sie material i peknie w innym miejscu, gazowo tez nie radze
Ostatnio zmieniony czw maja 04, 2006 01:22 przez robal264, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tuning_Boy_2005
- Ma gadane
- Kontakt:
mk2
elo nio zgodze sie z toba ze spawanie elektryczne sciaga material ale gaz niekoniecznie, gazem to bez problemu mogles topospawac(wiem cos o tym moj tata jest 25 lat spawaczem) pozdro brachu vw
- robal264
- Kontakt:
tak samo jak moj ojciec, a znowu u mnie na hali gdzie robie sa sami spawacze, nawet argonierze polecali mi lut ze srebra:) gdy ojciec zaczal grzac to zdeka mi pekl jakies 0,5 cm od spawanej powierzchni dlatego tez balem sie spawac to gazowo dalej, nawet pozniej okladalem wata szklana zeby sie wolno studzil w razie jakby chcial peknac dalej
no ale wiesz ttak bylo u mnie moze byl juz tak zmeczony ze ledwo wytrzymywal takie temperatury
pozdrowionka dla Ciebie
no ale wiesz ttak bylo u mnie moze byl juz tak zmeczony ze ledwo wytrzymywal takie temperatury
pozdrowionka dla Ciebie
- robal264
- Kontakt:
fajna fura..
no dzieki
a co do galki to szukalem czegos orginalnego nie chce sie chwalic ani tez nie bylo to powodem ze ja kupilem ale ona w orginale kosztowala 200zl a ze byla przecena i mi sie spodobala to kupilem za 56zl dodam ze tak naprawd to powinna ona byc skierowana tym pazurem w strone przedniej szyby ale mi jednak bardziej podoba sie tak jak jest teraz
Dla jednych to troche wiocha a dla innych zarabista, ale najwazniejsze ze mi sie podoba:)
pozdrawiam
no dzieki
a co do galki to szukalem czegos orginalnego nie chce sie chwalic ani tez nie bylo to powodem ze ja kupilem ale ona w orginale kosztowala 200zl a ze byla przecena i mi sie spodobala to kupilem za 56zl dodam ze tak naprawd to powinna ona byc skierowana tym pazurem w strone przedniej szyby ale mi jednak bardziej podoba sie tak jak jest teraz
Dla jednych to troche wiocha a dla innych zarabista, ale najwazniejsze ze mi sie podoba:)
pozdrawiam
- Rafaello155
- Ma gadane
Mój kumpel miał identycznego golfa nawet alusy takie same poprostu skóra zdarta
Wdzięczny obiekt do modyfikacji
Dla mnie super
Pozdro i PoVWodzenia
Wdzięczny obiekt do modyfikacji
Dla mnie super
Pozdro i PoVWodzenia
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images4.fotosik.pl/22/4v3os0ga8vecxnjz.jpg[/img][/url]
Zapraszam --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1930313&highlight=#1930313
Zapraszam --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1930313&highlight=#1930313