Tylko ciekawe co ogólnie wielkie dzięki dla GoNzO !!!, za pomoc przy ogarnięciu felg choć niewiele brakło i byłaby wtopaGoNzO !!! pisze:Pewnie będzie coś konkretnego i szerokiego
gregor1342, jeszcze troszkę cierpliwości
Moderator: G0 Karcio
Tylko ciekawe co ogólnie wielkie dzięki dla GoNzO !!!, za pomoc przy ogarnięciu felg choć niewiele brakło i byłaby wtopaGoNzO !!! pisze:Pewnie będzie coś konkretnego i szerokiego
do marcalogo1024 pisze:gregor1342, jeszcze troszkę
A dokładniej o co chodzi bo nie rozumiem? 90% rzeczy z 1 strony montowałem/robiłem samJacekB pisze:wadą jest jednak to że brak tu jakichkolwiek zmian wprowadzonych własnoręcznie
Mało błyskotliwy tekst, dalszej konwersacji nie podejmę, nie mój poziom.gregor1342 pisze:JacekB, kolego to jest OEM+ czyli ori graty ,,, co on ma sam zrobić? wystrugać z drewna dywaniki czy wyspawać z blachy ryflowanej chlapacze???
Ja mam uznanie dla użytkowników, którzy właśnie robią wszystko samodzielnie i wprowadzają własne pomysły, są kreatywni i mają pomysł, bo kupowanie drogich rzadkich części to nie żaden wyczyn, wystarczą pieniądze ale żeby zrobić coś nowatorskiego, oryginalnego i kreatywnego to jednak nie każdy potrafi.wodzisun pisze: Ale nazywanie brak robót własnoręcznych w swoim aucie wadą jak dla mnie nietrafione
Zrobisz coś samemu KUMAM uciechy a uciechy - mimo to czasami wolę zlecić coś komuś niż samemu w tym dłubać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości