Bez flaszki też da się załatwićzlos pisze:dałbym flaszkę żeby zobaczyć jak to lata
MK IV R32 Turbo by Daniel1d 590km
Moderator: G0 Karcio
MK IV R32 Turbo by Daniel1d
www.proturbo.com.pl
To dobrze,to ja też zaoszczędziłem Gratuluję,kreski kozackie Jakbyś mógł podjechać po 20-stym do Wawy to może wreszcie byśmy się spiknęlidaniel1d pisze:Bez flaszki też da się załatwić
Co do terminu to jeszcze nie wiem ale dam znać jak by co.Rybak pisze:Jakbyś mógł podjechać po 20-stym do Wawy to może wreszcie byśmy się spiknęli
www.proturbo.com.pl
Daj znać na pw,jak będę to ze Złosiem i może z kimś jeszcze...daniel1d pisze:Co do terminu to jeszcze nie wiem ale dam znać jak by co.
Jest moc, jest szatan! Na następnym zlocie musisz się pojawić obowiązkowo
A może mnie byś najpierw odwiedził?Rybak pisze:Daj znać na pw,jak będę to ze Złosiem i może z kimś jeszcze...
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Przecież wiesz Mati,że najpierw Ciebie odwiedzęMatthewG pisze:A może mnie byś najpierw odwiedził?
Co tak tu ucichło Panie Danielu? Codziennie sprawdzam temat z nadzieją z jakimiś filmikami czy zdjęciami a tu lipa Jak tam prace wyglądają?
Na razie czekam na jedną cześć która coś nie może dojść :/
www.proturbo.com.pl
- Łuki15
- Nowicjusz
Czekasz na część? Ciekawe cóż to jest. Ale mam nadzieję że auto jeździ i powoli nowo przeszczepione organy się docierają
wiatrak jest ale seryjna pompka od pedału sprzęgła w ogóle nie dawała rady ruszyć ten wzmocniony docisk więc została wsadzona inna od innego auta która po kilku dniach też się poddała.
www.proturbo.com.pl
Ja bym tam widział cos sprawdzonegooo, TATRA, KAMAZdaniel1d pisze:od innego auta która po kilku dniach też się poddała.
ex: MK4 245 km/460nm