MK IV R32 Turbo by Daniel1d 590km
Moderator: G0 Karcio
MK IV R32 by Daniel1d
kurcze Daniel już myślałem że to twój ale liczba drzwi mi sie nie zgodziła http://otomoto.pl/volkswagen-golf-r32-u ... 85353.html
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK IV R32 by Daniel1d
Słyszałem że taki jeździ po Siedlcach ale osobiście go nie widziałem..Kiedyś oglądałem jednego pod Siedlcami rozbitego też z Francji ale nie mogę sobie przypomnieć czy to był 5D.
www.proturbo.com.pl
- Łuki15
- Nowicjusz
MK IV R32 by Daniel1d
Daniel mam pytanie co do poprzedniego Golfa. Pamiętasz może jaką moc uzyskaliście w 2.8 na tzw. stage 1 czyli po zamontowaniu samej turbosprężarki i wgraniu nowego programu? Bez odprężenia głowicy, na seryjnym kol dolotowym i wydechu.
MK IV R32 by Daniel1d
Ja miałem od razu odprężony ale pewnie ok 400 to wytrzyma bez odprężania.Na seryjnym wydechu to miałem lekko ponad 300 i było słychać że już trzeba go zmienić, na seryjnym kolektorze to u mnie był coś ok 460km.
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
Kiedy, kiedy ach kiedy te kunie wrócą z pastwiska?
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
MK IV R32 by Daniel1d
To będą opalone koniska. Trawą!
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
- Łuki15
- Nowicjusz
MK IV R32 by Daniel1d
Jak Daniel eRka już w proturbo czy jeszcze w codziennym użytkowaniu? Cały czas śledzę postępy w pracy i że tak powiem czuję lekką irytację z powodu zbyt długiego oczekiwania A tak na poważnie to lepiej robić wolno a dobrze bez zbędnych niespodzianek. Pozdrawiam.
MK IV R32 by Daniel1d
Na razie niema czasu na to,są ważniejsze sprawy.Jak się coś będzie dziać to napisze
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
Widze że zaczęło sie nie chce wrzucać twoich fotek , bo może narazie ma temat stać ;D
MK IV R32 by Daniel1d
no wkońcu , nie żałuj bajtów wrzucaj wiecej fotek
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Re: MK IV R32 by Daniel1d
Ładnie taka głowica pomalowana na złoto wyglądadaniel1d pisze:Coś już się dzieje
Będzie z 50 koni więcej dzięki temu