[mk2] by Poncek17
Moderator: G0 Karcio
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
Sawno, dałem temu lakiernikowi czas do niedzieli wieczór jak nie pomaluje to niech się wali i pojadę do tego z Jarszewa !!
wara99, spoko ja nie będzie sprzeciwu to ja będę trzymał aparat
Poncek17, i co z tym grillem ??
wara99, spoko ja nie będzie sprzeciwu to ja będę trzymał aparat
Poncek17, i co z tym grillem ??
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]
Nie przesadzajwara99 pisze:byle PONCEK ich nie robilvw_vandal pisze:Poncek17, pamiętaj o mnie !!! Jak załorze swoje frytasy może mała sesja zdjęciowa??
Zawitaly do mnie nowe fanty bra(kolor grafitowy), grill ze znaczkiem i uszczelki w chromie(narazie przod ale tyl juz tez jest ale trzeba zamontowac) fotki wrzuce pozniej...Teraz z czystym sercem moge powiedziec ze wyglada cultowo
[ Dodano: Sob Lip 22, 2006 13:55 ]
Co do grill to odezwe sie na koma przeslij mi swoj nr na pw...Poncek17, i co z tym grillem ??
[ Dodano: Pon Lip 24, 2006 15:07 ]
to nowe fotki fotki sa jeszcze na grafitowej bra ale juz na samochodzie jest czarna...
bra jest czarna lepszy efekt
[ Dodano: Pon Lip 24, 2006 15:09 ]
jeszcze dwa cult gadzety leza na tylniej polce nie pisze co to pozniej wrzuce fotki
Nord-vag.pl
Poncek17, mozesz zrobic fote z bliska tych chromow i jakiej sa grubosci??Tez cos taiego chce tylko niewiem w jakich miejscach i jak to leci:P i jakbys mogl fote na rogach pokazac:) bede wdziecnzy a utko pierwsza klasa!
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]