[mk2] by Poncek17
Moderator: G0 Karcio
Jedynie co zrobie z tymi felgami to sprobuje je spolerowac tak jak Wegiel pisal a na nastepny rok nowa polerka
Macie swoje zdanie ja mam swoje mi sie widzi i ich napewno nie sciagne...
[ Dodano: Nie Lip 02, 2006 22:05 ]
A profil oponki narazie sie nie zmieni bo nie dawno kupilem oponki wiec zmienie ale na nastepny sezon teraz mam 185/60/14 a bedzie 185/50/14 moze 45 profil ale watpie...
Macie swoje zdanie ja mam swoje mi sie widzi i ich napewno nie sciagne...
Moze dla Ciebie to nie wyglada duzo duzo lepiej ale dla mnie wyglad auta zmienil sie diametralnie...wara99 pisze:zabardzo wygladu nie polepszyles ale jak porzadnie spolerujesz to bedzie cos niecos lepiej
A profil oponki narazie sie nie zmieni bo nie dawno kupilem oponki wiec zmienie ale na nastepny sezon teraz mam 185/60/14 a bedzie 185/50/14 moze 45 profil ale watpie...
Nord-vag.pl
Ja wlasnie zostawie szerokie zderzaki i bede robil z mojego golfa oryginalna wersje GT czyli wraca grill ze znaczkiem ktory pojdzie do chromowania razem z tylnim lusterka tez wruca seryjne...Szukam takze chromu w uszczelki do szyb
Nad bialymi nakladkami bardzo sie zastanawiam
Taka tam sobie fotka:
Dwie takie same fotki jedna na zblizeniu druga nie
Oponki musze zmienic na swoje te co mialem na stalowkach one sa czarne ale normalnie tez bede pryskal je zeby ladniejsze bylyTDI86 pisze:No przyznam, że mi sie podoba chciałbym na live zobaczyć wkrótce. W cult idziesz duzymi krokami!! Jeszcze byś oponke mniejszą dał albo jak nie mniejszą oponke to nakładki białe A jak nie? To chociaz popsikać czyms oponki zeby czyste były. To wiele da bo fajny kontrast z felgą stworzą!
Pozdrawiam
Nad bialymi nakladkami bardzo sie zastanawiam
Taka tam sobie fotka:
Dwie takie same fotki jedna na zblizeniu druga nie
Nord-vag.pl
oczywiscie biorąc pod uwage wczesniejsze stalówki to tera jest gitPoncek17 pisze:Jedynie co zrobie z tymi felgami to sprobuje je spolerowac tak jak Wegiel pisal a na nastepny rok nowa polerka
Macie swoje zdanie ja mam swoje mi sie widzi i ich napewno nie sciagne...Moze dla Ciebie to nie wyglada duzo duzo lepiej ale dla mnie wyglad auta zmienil sie diametralnie...wara99 pisze:zabardzo wygladu nie polepszyles ale jak porzadnie spolerujesz to bedzie cos niecos lepiej
Cos ty na dach sie wladowales hihi. Po paierze mozes ladnie spolerowac ta pasta ktora Ci polecilym, rosmaruj ja dobrze po feldze i zostaw na jakies 15/20min pozniej mozesz zalozyc filc na szlifierke katowa i jedziesz najlepsze obroty dla szlifierki to 2800obr/min nie wieksze zebys alu nie przegzal!Poncek17 pisze:Dwie takie same fotki jedna na zblizeniu druga nie
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
moim zdaniem bardzo fajnie się prezentuje, wreszcie coś innego, a nie kolejny mk2 zrobiony tak jak wszystkie.......pirelki nadały mu kultowego wyglądu a to mi się bardzo podoba wpadnij do mnie to spróbujemy poprawić tą polerkę, bo gościu się rzeczywiście nie postarał
super że pozbywasz się kilka niewygodnych gadżetów z golfika i zmieniasz je na jedyne słuszne
ale foty jak zwykle słabe nic się ten chłopak nie wysili tylko pstryknie byle były
super że pozbywasz się kilka niewygodnych gadżetów z golfika i zmieniasz je na jedyne słuszne
ale foty jak zwykle słabe nic się ten chłopak nie wysili tylko pstryknie byle były
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
Dzieki Micab za opinie wiesz przeciez ze fotek ladnych nie umiem robic jak przyjade do Ciebie to popstrykasz jakies zdjecia Jutro daje felgi do poprawik, koles bedzie robil literki P na czarno o wypoleruje srodek felg tam gdzie sa sruby, a jak juz odbiore felgi kupie chromowane sruby bo narazie bede latal bez dekiekow bo juz jeden zaginal
Nord-vag.pl
Poncek bardzo fajne fele:) fajna polerka:) Ja nieldugo zakupuje dezent c i tez mysle o ich polerce:) Fajnie autko ci wyszlo z ta gleba:) Tez jakas planuje ale -40:) poszukuje jakis sprezynek:) ewentualnie calego zawieszenia:) Powodzenia w pozostałych modyfikacjach:)
PS. Luknij do mnie to zobaczysz jak auto bedzie wygladac na tych dezentach:) mam male VT:)
PS. Luknij do mnie to zobaczysz jak auto bedzie wygladac na tych dezentach:) mam male VT:)
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Fele fajne ale polerka troszke srednia moze dlatego ze te felgi byly w strasznym stanie i dopiero z ktoras tam polerka wreszcie pieknie wyjda...A lukne tam do Ciebie pokminieJ3L3N pisze:Poncek bardzo fajne fele:) fajna polerka:) Ja nieldugo zakupuje dezent c i tez mysle o ich polerce:) Fajnie autko ci wyszlo z ta gleba:) Tez jakas planuje ale -40:) poszukuje jakis sprezynek:) ewentualnie calego zawieszenia:) Powodzenia w pozostałych modyfikacjach:)
Nord-vag.pl