[mk2] by Poncek17

Moderator: G0 Karcio

Zablokowany
ku_bi
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Kontakt:

Post autor: ku_bi » ndz lip 02, 2006 19:49

mimo to, ze felgi sa kultowe to dla mnie najwyzej sa srednie :P

wara99

Post autor: wara99 » ndz lip 02, 2006 20:31

zabardzo wygladu nie polepszyles ale jak porzadnie spolerujesz to bedzie cos niecos lepiej

Poncek17
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Poncek17 » ndz lip 02, 2006 22:03

Jedynie co zrobie z tymi felgami to sprobuje je spolerowac tak jak Wegiel pisal a na nastepny rok nowa polerka :P
Macie swoje zdanie ja mam swoje :) mi sie widzi i ich napewno nie sciagne...
wara99 pisze:zabardzo wygladu nie polepszyles ale jak porzadnie spolerujesz to bedzie cos niecos lepiej
Moze dla Ciebie to nie wyglada duzo duzo lepiej ale dla mnie wyglad auta zmienil sie diametralnie...

[ Dodano: Nie Lip 02, 2006 22:05 ]
A profil oponki narazie sie nie zmieni bo nie dawno kupilem oponki wiec zmienie ale na nastepny sezon :P teraz mam 185/60/14 a bedzie 185/50/14 moze 45 profil ale watpie...

Nord-vag.pl

Awatar użytkownika
stasiu14
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: stasiu14 » ndz lip 02, 2006 22:30

Furka robi sie cultowa :grin: :grin:przez felgi oczywiscie

Awatar użytkownika
dEDOs22
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: dEDOs22 » pn lip 03, 2006 00:42

ja wiem szerokie zderzaki niebardzo pasuja do tego cultu a co do felg to mnieszy profil opony i moze bedzie lepiej pozdro.

Poncek17
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Poncek17 » pn lip 03, 2006 10:57

Ja wlasnie zostawie szerokie zderzaki i bede robil z mojego golfa oryginalna wersje GT :) czyli wraca grill ze znaczkiem ktory pojdzie do chromowania razem z tylnim :) lusterka tez wruca seryjne...Szukam takze chromu w uszczelki do szyb :)
TDI86 pisze:No przyznam, że mi sie podoba :grin: chciałbym na live zobaczyć wkrótce. W cult idziesz duzymi krokami!! Jeszcze byś oponke mniejszą dał albo jak nie mniejszą oponke to nakładki białe :hmm: A jak nie? To chociaz popsikać czyms oponki zeby czyste były. To wiele da bo fajny kontrast z felgą stworzą!

Pozdrawiam :okej:
Oponki musze zmienic na swoje te co mialem na stalowkach one sa czarne ale normalnie tez bede pryskal je zeby ladniejsze byly :)

Nad bialymi nakladkami bardzo sie zastanawiam :)

Taka tam sobie fotka:
Obrazek

Obrazek

Dwie takie same fotki jedna na zblizeniu druga nie :P

Nord-vag.pl

wara99

Post autor: wara99 » pn lip 03, 2006 11:41

Poncek17 pisze:Jedynie co zrobie z tymi felgami to sprobuje je spolerowac tak jak Wegiel pisal a na nastepny rok nowa polerka :P
Macie swoje zdanie ja mam swoje :) mi sie widzi i ich napewno nie sciagne...
wara99 pisze:zabardzo wygladu nie polepszyles ale jak porzadnie spolerujesz to bedzie cos niecos lepiej
Moze dla Ciebie to nie wyglada duzo duzo lepiej ale dla mnie wyglad auta zmienil sie diametralnie...

[ Dodano: Nie Lip 02, 2006 22:05 ]
A profil oponki narazie sie nie zmieni bo nie dawno kupilem oponki wiec zmienie ale na nastepny sezon :P teraz mam 185/60/14 a bedzie 185/50/14 moze 45 profil ale watpie...
oczywiscie biorąc pod uwage wczesniejsze stalówki to tera jest git

Awatar użytkownika
Krzylu
Germanista
Kontakt:

Post autor: Krzylu » pn lip 03, 2006 14:20

Poncek17, co do opon to 195/45R14 beda jak ulal bo teraz masz baloniki
co do polerki to popraw po paprochu bo chyba nie o to chodzilo,pewnie many karszerem je myl codziennie a nie polerowal ;)

Awatar użytkownika
Wegiel
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Wegiel » pn lip 03, 2006 17:18

Poncek17 pisze:Dwie takie same fotki jedna na zblizeniu druga nie
Cos ty na dach sie wladowales hihi. Po paierze mozes ladnie spolerowac ta pasta ktora Ci polecilym, rosmaruj ja dobrze po feldze i zostaw na jakies 15/20min pozniej mozesz zalozyc filc na szlifierke katowa i jedziesz najlepsze obroty dla szlifierki to 2800obr/min nie wieksze zebys alu nie przegzal!

Obrazek
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43

Awatar użytkownika
micab
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: micab » wt lip 04, 2006 00:03

moim zdaniem bardzo fajnie się prezentuje, wreszcie coś innego, a nie kolejny mk2 zrobiony tak jak wszystkie.......pirelki nadały mu kultowego wyglądu a to mi się bardzo podoba ;) wpadnij do mnie to spróbujemy poprawić tą polerkę, bo gościu się rzeczywiście nie postarał :crazy:

super że pozbywasz się kilka niewygodnych gadżetów z golfika :D i zmieniasz je na jedyne słuszne :bigok:

ale foty jak zwykle słabe :P nic się ten chłopak nie wysili tylko pstryknie byle były :helm: :jezor:

vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,

Poncek17
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Poncek17 » wt lip 04, 2006 02:34

Dzieki Micab za opinie :) wiesz przeciez ze fotek ladnych nie umiem robic jak przyjade do Ciebie to popstrykasz jakies zdjecia :P Jutro daje felgi do poprawik, koles bedzie robil literki P na czarno o wypoleruje srodek felg tam gdzie sa sruby, a jak juz odbiore felgi kupie chromowane sruby bo narazie bede latal bez dekiekow bo juz jeden zaginal :(

Nord-vag.pl

Awatar użytkownika
J3L3N
give it the gun
give it the gun

Post autor: J3L3N » wt lip 04, 2006 03:01

Poncek bardzo fajne fele:) fajna polerka:) Ja nieldugo zakupuje dezent c i tez mysle o ich polerce:) Fajnie autko ci wyszlo z ta gleba:) Tez jakas planuje ale -40:) poszukuje jakis sprezynek:) ewentualnie calego zawieszenia:) Powodzenia w pozostałych modyfikacjach:)

PS. Luknij do mnie to zobaczysz jak auto bedzie wygladac na tych dezentach:) mam male VT:)

[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]

Poncek17
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Poncek17 » wt lip 04, 2006 10:26

J3L3N pisze:Poncek bardzo fajne fele:) fajna polerka:) Ja nieldugo zakupuje dezent c i tez mysle o ich polerce:) Fajnie autko ci wyszlo z ta gleba:) Tez jakas planuje ale -40:) poszukuje jakis sprezynek:) ewentualnie calego zawieszenia:) Powodzenia w pozostałych modyfikacjach:)

PS. Luknij do mnie to zobaczysz jak auto bedzie wygladac na tych dezentach:) mam male VT:)
Fele fajne ale polerka troszke srednia moze dlatego ze te felgi byly w strasznym stanie i dopiero z ktoras tam polerka wreszcie pieknie wyjda...A lukne tam do Ciebie pokminie :)

Nord-vag.pl

Zablokowany

Wróć do „Zakończone projekty”