Życzę Ci tegoMarek pisze:Jakbym miał tyle pesos to bym wykupił wszystkie dwójki co by je uchronic przed szrotem
Chcialbyś :green_fuck:Marek pisze:Jeździjcie teraz po mnie
Moderator: G0 Karcio
Życzę Ci tegoMarek pisze:Jakbym miał tyle pesos to bym wykupił wszystkie dwójki co by je uchronic przed szrotem
Chcialbyś :green_fuck:Marek pisze:Jeździjcie teraz po mnie
nikt po nikim nie jezdziMarek pisze:Jeździjcie teraz po mnie Tauka sorki za off top taka mała refleksja...
Otóż to. Nie można każdej złotówki pchac w auto. Jeżeli cię na to stać, żeby się bawić, to gratuluje. Mnie nie stać w tym momencie na auto jakim jest mk2. Kiedyś jeżeli warunki na to pozwolą napewno jeszcze raz.struna7 pisze:chodzi o mozliwosci jakie masz, srodki jakimi dysponujesz i plany jakie musisz wykonac poza posaidaniem w garazu mk-dwójki pozerajacej sily i mamone
Wykładaj siano i zabieraj jak ci szkoda.Marek pisze:sciska w środku jak sie patrzy na taki koniec golfa II
tauka pisze:A poszedłby naprawdę za darmo patrząc chocizażby na ilość nowych czesci jakie wsadziłęm przez zime. Ale jak nikt nawet patrząc na cenę nie miał ochoty pogadac, ponegocjowac....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości