GTI TDI .by SEBASTIAN213nowe fotki na 2012 na 48str.
Moderator: G0 Karcio
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
GTI TDI ...by SEBASTISN213...SPRZEDAM FELGI RONAL 18 str.39
miskieusz, na fioletowe lusterko nie patrz bo to taki mały błąd...patelnie by wyglądały fajnie.
kalbi_vw, bbs był by kozacki ale jakoś mam popęd do tych patelni.
a tak w ogóle to jakoś zachęcają mnie fele fotce 2.bo widziałem na żywo i by był ciekawie.....ale to się zobaczy po nowym roku jak będziemy stać z siankiem...
dzięki chłopaki...
pozdro..
kalbi_vw, bbs był by kozacki ale jakoś mam popęd do tych patelni.
a tak w ogóle to jakoś zachęcają mnie fele fotce 2.bo widziałem na żywo i by był ciekawie.....ale to się zobaczy po nowym roku jak będziemy stać z siankiem...
dzięki chłopaki...
pozdro..
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ->|<-
Zdecydowanie opcja nr 1.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
Bebeesiaki, tylko pasowało by rotory w fiolet albo czarny dziabnąć, albo pod kolor nadwozia, a ranty w polereczke i miodzio.
zobaczymy opcje nr 2 na przymiarce, wal panie do mnie, leża i się kurzą, przetrzemy szmatą i się zobaczy jak to grasebastian213 pisze:a tak w ogóle to jakoś zachęcają mnie fele fotce 2.bo widziałem na żywo i by był ciekawie.....ale to się zobaczy po nowym roku jak będziemy stać z siankiem...
BBS
http://euromedian.net/wp-content/uploads/2011/10/78.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; to ta felga?
http://euromedian.net/wp-content/uploads/2011/10/78.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; to ta felga?
Kolor tego mk4 z linku miażdży suty..
karol_VW pisze:http://euromedian.net/wp-content/uploads/2011/10/78.jpg to ta felga?
karol_VW, tutaj chyba ori są na tym zdjęciu. Tak mi się po polerce wydaje.
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
sebastian213, BBS-ki niby kolo piekne i pasujace do wszystkiego, ale tu jakos nie lezy. Zdecydowanie lepiej leza tu pcje nr. 2,3. Bardziej "patelniowate"
do garów, a nie herezje głosiszpatelniowate
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
shift, dzięki bracie za pomoc...na pewno podjadę....
karol_vw, wygląda kozacko ..ale są dwa minusy.jeden to polskie drogi a drugi to, to pewnie kupę siana kosztuje.....
sagano88, w piątek jak wszystko dopisze to jadę przymierzyć jedne piękne kółka...zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać...
poadro koledzy...dzięki za podpowiedzi....
karol_vw, wygląda kozacko ..ale są dwa minusy.jeden to polskie drogi a drugi to, to pewnie kupę siana kosztuje.....
sagano88, w piątek jak wszystko dopisze to jadę przymierzyć jedne piękne kółka...zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać...
poadro koledzy...dzięki za podpowiedzi....
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
Dla mnie też patelnie, ale nie będą pasowały do Twojego lakieru w ori kolorze. Najlepiej zastanowić się nad czarnym matem chyba będzie
Powodzenia
Powodzenia
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
Vieri, jeśli chodzi o koło to będzie całe w polerce...i na pewno coś patelniowate...
co do golfika...na razie nic się nie dzieję...jedynie co się zrobiłem to wymieniłem natkole prawe co był bardzo potrzebne....
dziura jakieś 25 cm...tak to jest jak się jeździ na glebie i na 18...
pozdro....
co do golfika...na razie nic się nie dzieję...jedynie co się zrobiłem to wymieniłem natkole prawe co był bardzo potrzebne....
dziura jakieś 25 cm...tak to jest jak się jeździ na glebie i na 18...
pozdro....
sebastian213, ja tam dawno wyciąłem ten element u mnie bo tarło o całe nadkole u góry, na dole, z boku
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
dziś tak jak pisałem stronę wcześniej.byliśmy u shifta i przymierzyliśmy koła typu BORBET.STARTECH...
jeszcze raz dzięki SHIFT za pomoc...
i podziękowania dla LECKIEGO za pomoc przy małym problemie...
jeszcze raz dzięki SHIFT za pomoc...
i podziękowania dla LECKIEGO za pomoc przy małym problemie...